Top menu

3 redenen om deel te nemen aan een 4YoungPeople Masterclasses

1 mei, 2018 | Categorie: Nieuws | Tags:In het voorjaar van 2018, eerste starten op dinsdag 15 mei, bieden wij een serie Masterclasses aan, maar waarom zou je eigenlijk een Masterclass volgen?

Reden 1: De Masterclasses bestaan uit meerdere bijeenkomsten

Dit geeft je de mogelijkheid om je inzichten direct in praktijk te brengen, én – bij een volgende bijeenkomst – te bespreken wat je ervaringen zijn. Je kunt met jouw Masterclassgroep delen waar je in jouw dagelijkse praktijk tegenaan loopt en dus extra hulp bij kunt gebruiken.

Reden 2: De Masterclasses worden gehouden voor een kleine groep deelnemers

In de Masterclasses wordt er gewerkt met groepen varierend van max. 10 à 15 deelnemers. Hierdoor is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht en verdieping. Er is dus voldoende mogelijkheid om jouw ervaringen met de andere deelnemers te delen en elkaar te inspireren.

Reden 3: De Masterclasses worden begeleid door experts

Om je optimale kwaliteit te bieden, worden de masterclasses begeleid door onze top trainers: Camiel Bernaards, Lilly en Anjo SchuiteVivianne Kroone, Marcelle Arriëns en Jasper Geluk.

Deze trainers zijn experts op het gebied van: Presentatie training, coaching, ontwikkeling en communicatie sturing, slimmer werken en NLP begeleiding.

Inschrijven?

Klik hier voor het complete programma

Start dinsdag 15 mei of 5 juni| 4 avonden | 19:00-22:00 | La Vie Utrecht | €175

 

Aankomende evenementen:

Comments are closed.