Top menu

Blog van Marc: PERFECTIONISME EN MILLENNIALS

4 april, 2018 | Categorie: Nieuws | Tags: Millennials, PerfectionismeHet toenemende perfectionisme onder de millennials blijft een interessant en gevaarlijk onderwerp. Het lijkt wel of alle millennials weten de druk om ‘te moeten presteren’ groter wordt, maar dat niemand er iets aan doet. In de blog ‘’PERFECTIONISME EN MILLENNIALS’’ beschrijft trainer Marc Keller hoe een hoop millennials een opgejaagd leven leiden. Het lijkt alsof we harder moeten rennen dan onze vorige generaties deden. We rennen harder, omdat we bang zijn minder snel te zijn dan onze leeftijdsgenoten. Zolang iedereen deze ‘angst’ heeft, remt de maatschappij niet af en gaat het alleen maar sneller.

Onderbouwt met cijfers vertelt Marc in zijn blog hoeveel millennials problemen krijgen door de prestatiedruk. Daarnaast schrijft hij hoe we hiermee kunnen omgaan.

De blog eindigt met een super tof filmpje van Prince Ea die een ‘life hack’ vertelt om sluimerende angst in 5 seconden aan te pakken. Normaal ben ik wat sceptisch over dit soort ‘life hacks’, maar deze is zeker de moeite waard om te horen en misschien te gebruiken.

Klik hier om de blog van Marc te lezen

Aankomende evenementen:

,

Comments are closed.