Top menu

Coaching voor Young Professionals – 4YoungPeople

Jouw persoonlijke coachvraag centraal

Onder begeleiding van een gespecialiseerd trainer-coach ga je aan de slag met jouw persoonlijke coachvraag. Vraagstukken waarmee je aan de slag wilt, kunnen betrekking hebben op meerdere levensgebieden, zoals bijvoorbeeld:

 • wonen
 • werk
 • relaties
 • zingeving
 • … en meer

Resultaat

We garanderen groei op persoonlijk of professioneel gebied. Na afloop:

 • ben je weer in contact met jezelf en je eigen antwoorden
 • heb je helderheid gekregen in je gedachtenspinsels
 • ervaar je rust en overzicht
 • voel je je weer geïnspireerd en energiek
 • ben je aangezet om concrete vervolgstappen te zetten

Praktische informatie

 • Tijd: dit wordt in overleg met jou en de trainer vastgesteld. De 1-op-1 coaching duurt circa één uur.
 • Investering voor één sessie: €85,-
 • (Voor een langer traject worden er andere tarieven gehanteerd)

Kies de 4YoungPeople coach die bij jou past


Jaantje Thiadens houdt van mensen en werkt vanuit haar eigen praktijk Het Leerpunt. Ze ziet graag de kwaliteit van leven groeien door anderen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ze laat je stilstaan bij jezelf en bij de invulling van je leven. Ze bezit de kwaliteit de kern te raken en op de essentie te coachen. Met enthousiasme, open, doelgericht, motiverend en flexibel geeft ze jou de tools om te bereiken wat je wilt. Denken en doen, weten en voelen, alles komt aan bod. Onderwerpen die Jaantje haar coaching beschrijven: motiveren, leren doorzetten, inzicht krijgen in jezelf, minder stress, zelfkennis, regie nemen, effectief communiceren, omgaan met grenzen. Een 4YoungPeople coachsessie met Jaantje vindt plaats in Amsterdam.


anjo-schuite-coachingAnjo Schuite heeft jarenlange ervaring als psychiater, coach en persoonlijk adviseur. Hij richt zich op processen van jonge mensen en wat zij nodig hebben om fundamentele effecten te realiseren. De te coachen persoon staat bij hem zo centraal dat hij zijn aanpak afstemt op wat jij nodig hebt om in jouw situatie te groeien. Anjo is een creatieve denker, vernieuwer en integer. Zijn aanpak is direct en kan confronterend zijn. Tijdens de sessies houdt hij je een spiegel voor.  Hij neemt geen genoegen met het gebruikelijke, maar prikt altijd door naar de kern en zoekt de betekenis. Een 4YoungPeople coachsessie met Anjo vindt plaats in Heiloo.

Aanmelden? Laat ons de coach  van jouw keuze weten via het contactformulier. We nemen dan contact met je op voor het bepalen van de datum en tijd.


Marcelle Arriëns is young professional trainer, trainingsacteur en coach in Amsterdam. Ze verdiept zich al jaren in starters en young professionals. Ze weet als geen ander welke thema’s er spelen en hoe young professionals het liefst leren. Vragen waarmee je bij haar terecht kunt, zijn: imperfectie & fouten durven maken, weten wat je wilt, je talent benutten, impact hebben, kwetsbaarheid & zelfliefde, niets doen & balans vinden, betekenisvol zijn en regie nemen over je groei. Na haar opleiding dramatherapie volgde zij meerdere trainers- en coachingsopleidingen. Hiervoor was ze bij 4YoungPeople en Careerwise verantwoordelijk voor alle inhoud & kwaliteit van de young professional programma’s. Nu werkt ze vanuit haar eigen praktijk. Een 4YoungPeople coachsessie met Marcelle vindt plaats in Amsterdam.


Ben je op zoek naar een langer coachingstraject?


Adriaan Verkerk is een bevlogen trainer/coach die gespecialiseerd is in alles waar je als ‘young professional’ tegenaan kunt lopen in de eerste 10 jaar van je werkende leven. Hij werkt vanuit zijn bedrijf De OntwikkelAcademie. Hij wil young professionals helpen om het leven te leiden waarvoor ze gemaakt zijn; een leven met bezieling, energie, liefde en vervulling. Thema’s waar hij veel op coacht zijn loopbaanvraagstukken, eigenwaarde, perfectionisme, assertiviteit, burn-out en richting vinden voor je leven. Een 4YoungPeople coachgesprek met Adriaan vindt plaats op de Nieuwegracht 25 in Utrecht.

Wil je meer informatie over zijn tarieven ga dan naar zijn site:  http://ontwikkelacademie.com/