Top menu

Kennismakingsavond: Verander je denken, verander je leven!

woensdag 20 september 2017
19:30 - 22:00
Gratis
Nieuw!
Koop ticket

Categorie: Seminar
Tags: Liefde, Willem Glaudemans, angst, denkpatroon

Ben je nieuwsgierig geworden naar het acht maanden programma ‘Verander je denken, verander je leven!’ van Willem Glaudemans? Twijfel je nog of jij je wilt inschrijven of heb je dat al gedaan maar wil je meer informatie over het programma? Kom dan op 20 september naar deze kennismakingsavond en hoor meer over wat je te wachten staat. Ook ontmoet je Willem Glaudemans en is er alle ruimte om vragen te stellen. Deze avond zal plaatsvinden op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht waar ook de acht bijeenkomsten zullen zijn.

 

Tijdens deze kennismakingsavond is iedereen welkom die graag meer wilt weten over het programma!

Meer over deze trainer(s):

Willem Glaudemans

Willem Glaudemans is eindredacteur van de groep die de ‘Cursus’  in het Nederlands vertaalde. Hij heeft talrijke boeken geschreven, waaronder: Boek van de Levensmissie, Ingangen tot een Cursus in Wonderen, Boek van Vergeving en Reis van de Ziel.

Hij is tevens ontwikkelaar van Het Talentenspel en mede-ontwikkelaar van Jong Talent, twee spelen die velen (jong & oud) helpen om via hun talenten hun levensmissie te vinden. Hij geeft al jarenlang voor talrijke ondernemingen, professionals en non-profit organisaties zeer inspirerende en uiterst waardevolle lezingen, workshops, trainingen en coaching rond thema’s als: jouw levensmissie, talenten, relaties, vergeving, de Cursus & spiritueel leiderschap in de 21e eeuw.

 

Koop ticket!

Wij plaatsen nooit berichten namens jou, bewaren geen login gegevens en je gegevens worden niet gedeeld met derden!

Waarom inloggen?

Al je tickets op één plek
Makkelijk nieuwe tickets aanschaffen
Minder typen, lekker klikken 😉

Wil je registreren zonder gebruik te maken van je social media account?

Klik hier
Comments are closed.