Top menu

VIP ONLY – Lente training proeftuin

dinsdag 27 maart 2018
19:00 - 22:00 uur
Gratis
Aansluitend borrel (inbegrepen)
Helaas, dit evenement is uitverkocht

Categorie: Training
Tags: ambassadeur, vip

Let op! Dit evenement is alleen voor 4YoungPeople ambassadeurs. Meer informatie vind je hier.

Heb jij ideeën over hoe we ons trainingsaanbod kunnen verbeteren? Wil jij meebouwen aan een top-programma en direct jezelf verder ontwikkelen?

Tijdens deze meeting geven wij jou de kans! Wees aanwezig bij de primeur van verschillende mini-trainingen, verzorgd door nieuwe trainers. Je draagt bij door trainingen te evalueren die mogelijk nieuw in ons aanbod komen. Kortom: een verfrissende en vooral gezellige avond samen met jouw mede-ambassadeurs.

We zitten vol

Op dit moment hebben genoeg ambassadeurs zich al aangemeld. Wil je op de wachtlijst? Dat kan! Geef dan hier je gegevens door. Je krijgt bericht zodra er een plek vrijkomt.

Programma

  • Kijkje in de keuken bij de afdeling programma
  • Primeur van nieuwe trainingen
  • Verschillende innovatieve onderwerpen
  • Concrete input voor 4YoungPeople
  • Waarde toevoegen vanuit jouw kracht

Resultaat

  • Je leert en ontwikkelt jezelf door je deelname aan de mini-trainingen
  • Je weet meer over trainingsonderwerpen en programmering
  • Je bent betrokken bij innovatie in trainingsaanbod
  • Je hebt bijgedragen aan de missie van 4YoungPeople
  • Je hebt een gezellige avond gehad met andere ambassadeurs

Wie zijn je trainers?

Thomas van Zwieten

De afgelopen jaren heeft Thomas al meer vlieguren gemaakt als trainer en aan persoonlijke ontwikkeling gedaan dan vele andere trainers van zijn leeftijd. Hij is enorm gedreven om mensen vanuit hun innerlijke kracht te laten handelen door de overtuiging dat er in iedereen een plek schuilt die voorbij gaat aan angsten, twijfel en oordelen. Door minder vanuit deze angsten te leven, kun je een gelukkiger leven leiden. Tijdens deze training gaat Thomas jou helpen aan een nieuw ochtendritueel. Dit nieuwe ochtendritueel geeft jou je dagelijkse rustpunt, zodat je energieker de dag kunt beginnen en blijer in het leven staat.

Devi Streng

Devi heeft vanuit haar Opleidingskundige achtergrond veel ervaring op het gebied van trainingen ontwerpen en ontwikkelen. Sinds kort werkt ze als trainer en coach bij Picnic en in haar verleden heeft ze bij NJR de nodige ervaring op gedaan met het verzorgen van trainingen aan jong professionals. Tijdens haar tijd bij NJR heeft ze een training ‘Pitchen’ ontwikkeld en tijdens deze kennismakingsbijeenkomst zal ze jou kennis laten maken met de essentie van deze training.

Anuschka Pijnacker

Sinds een aantal jaar is Anuschka met haar warme persoonlijkheid werkzaam bij Challenge Day. Ze geeft ervaringsworkshops voor jongeren in heel Europa. Daarnaast is ze eigenaar van Buro ACT, Anuschka Coaching & Training. Via haar buro én middels diverse samenwerkingen, richt ze zich onder andere op de persoonlijke- en kwetsbare ontwikkeling en stevigheid van young professionals. Ze maakt je, als ervaringsdeskundige, graag bewust van je eigen talenten, van ieders kwetsbaarheid én het effect daarvan op jezelf en je (werk)omgeving. Je ervaart o.a. dat dit bijdraagt aan het creëren van eigenwaarde, eigenliefde, zelfrespect, vrijheid en verbinding, wat weer groei verwezenlijkt. Ze inspireert je ook deze avond om samen met haar je ‘(kwetsbare) playground’ te ontdekken en te vergroten.

Robert van der Meer

Aan het begin van zijn carrière is Robert van der Meer uitvoerig gecoacht door zijn oudere broer. Nu geeft hij met dezelfde toewijding en hart voor het vak de hele wereld over trainingen in sales, klantenservice en soft skills als in-house trainer en als zp’er onder de naam meer & meer training. Daarnaast zit Robert in het Europese leiderschapsteam van Toastmasters, een wereldwijde organisatie die mensen helpt betere sprekers en leiders te worden. Tijdens Roberts training leer je hoe je je voorbereidt voor een salarisonderhandeling. Waarom zou je manager akkoord gaan? Wat is realistisch? Deze training geeft je antwoord op deze vragen en meer.

 

Koop ticket!

Wij plaatsen nooit berichten namens jou, bewaren geen login gegevens en je gegevens worden niet gedeeld met derden!

Waarom inloggen?

Al je tickets op één plek
Makkelijk nieuwe tickets aanschaffen
Minder typen, lekker klikken 😉

Wil je registreren zonder gebruik te maken van je social media account?

Klik hier
Comments are closed.