Top menu

Werk jij voor geld of werkt geld voor jou?

donderdag 21 juni 2018
19:00 - 22:00
27,50
Aansluitend borrel (inbegrepen)
Koop ticket

Categorie: Workshop
Tags: Geld, Geluk, Tim Haarlemmer, balans, workshop

Niet veel mensen geven toe dat ze zich druk maken om hun inkomsten. Laat staan dat ze toegeven dat geld van grote invloed is op het leiden van een gelukkig leven. Toch richten wij ons leven zo in dat we veel werken, veel verdienen en uitgeven. We doen alsof het verdienen en uitgeven van geld de beste manier is om geluk te realiseren. Wil jij je meer bewust worden van je uitgaven en erachter komen of dit ook daadwerkelijk bijdraagt aan jouw geluk?

Tijdens deze Workshop bekijk je hoe jouw leven is veranderd sinds je werkt en hoe inkomsten bijdragen aan een gelukkiger leven. Daarnaast kom je erachter hoe jij jouw uitgaven en werkdruk significant kunt verlagen om je geluk te optimaliseren. Door te onderzoeken wat voor jou een goede balans is tussen werk en vrije tijd en te zien welke rol geld hierin speelt, kun je jouw gedrag sturen en meer geluk gaan ervaren.

Programma

In deze Workshop wordt het investeren in je geluk vanuit de volgende perspectieven bekeken. Vanuit deze perspectieven ga je antwoorden formuleren op onderstaande vragen.

 • Quantified self: hoeveel geef jij nu echt overal aan uit? Wat zegt dat over jou en wil je dat ook?
 • Filosofie: wat is de natuur van geld en waarom hechten we daar in onze praktische levens zoveel waarde aan. Welke denkwijzen over geld zijn veel effectiever om te hanteren?
 • Wetenschap van geluk: wat is de wetenschappelijke relatie tussen geluk en geld en wat zegt dat over ons leven?
 • Economie: hoe investeer je in geluk? Welke concrete handelingen kun je doen om meer en beter te investeren in je geluk?

 Resultaat

 • Hoofdresultaat: meer geluk per (verdiende en besteedde) euro
 • Inzicht in je inkomsten en uitgaven en hoe jij hiernaar kijkt
 • Effectieve manieren om naar geld (en werk) te kijken
 • Inzicht in goede investeringen voor je inkomsten en uitgaven

Praktische informatie

 • Voorbereiding: Neem een laptop mee en probeer voor jezelf voorafgaand aan de training een inzicht te creëren in je maandelijkse inkomsten en uitgaven. Zo haal je meer uit de training!
 • Kleine groepen voor veel persoonlijke aandacht
 • Datum: 21 juni 2018
 • Tijd: 19.00 – 22.00 uur
 • Aansluitend borrel inbegrepen
 • Locatie: Amsterdam

Deze training is onderdeel van de 4YoungPeople Workshopavond op 21 juni. Bekijk hier de volledige programmering.

Tarieven

 • € 27,50 particulier tarief voor young professionals (ICM draagt bij en wil op deze manier persoonlijke ontwikkeling voor young professionals tot 35 jaar mogelijk maken)
 • € 54,45 zakelijk tarief voor young professionals (vergelijkbaar zakelijke tarief tussen € 150 – € 500)
 • Wil je zakelijk (meerdere) tickets op factuur aanschaffen, neem dan contact op met ons via info@4youngpeople.nl

Meer over deze trainer(s):

Tim Haarlemmer

Tim is altijd bezig te experimenteren met ‘het Goede Leven’. Van filosofie tot de wetenschap van het geluk. Van meditatie, retraites, quantified self devices en apps tot qi qong en tai chi. Hij houdt zich dagelijks bezig met zichzelf te blijven ontwikkelen en zoeken naar wat energie geeft en hem als persoon sterker maakt. Hiermee streeft hij naar een leven waarin hij het meeste uit zichzelf en z’n werkt haalt om zich ‘unfuckwithable’ te maken. (Google maar..)

Tim werkt als trainer, coach en consultant en innovator van learning & development. Dat lijken verschillende zaken, maar zijn het niet. Ze verenigen zich door de vraag te stellen: wat heb je nodig om daadwerkelijk effect te hebben. Leren is leuk, maar effect ervan hebben is beter. Door het combineren van traditionele en innovatie technieken is er qua resultaat meer mogelijk dan vroeger. Tim richt zich met name  op young professionals (m.n. high potentials, mensen die het meest uit zichzelf willen halen). Voor meer info, zie www.timhaarlemmer.nl.

Koop ticket!

Wij plaatsen nooit berichten namens jou, bewaren geen login gegevens en je gegevens worden niet gedeeld met derden!

Waarom inloggen?

Al je tickets op één plek
Makkelijk nieuwe tickets aanschaffen
Minder typen, lekker klikken 😉

Wil je registreren zonder gebruik te maken van je social media account?

Klik hier
Comments are closed.