Top menu

Masterclass Leidinggeven aan teams

23 november, 2017 | Categorie: Inspiratie, Testimonial | Tags: 

Waarom ik deze Masterclass heb gevolgd

Binnen mijn organisatie zijn wij bezig geweest met het opzetten van zelfsturende teams. Daarom leek mij dit dé perfecte masterclass om daar meer over te weten te komen. Hoe komt zoiets tot stand en waar moet je allemaal rekening mee houden? Wat zegt de literatuur hierover? Wanneer kan dit wel en wanneer niet? Allemaal vragen waar ik mee zat en graag antwoord op wilde.

 

De inhoud 

De masterclass werd gegeven door maar liefst drie trainers met ieder hun eigen specialiteit. Dit bracht veel dynamiek met zich mee. Ik heb niet alleen antwoord gekregen op de vragen hierboven. Ook heb ik handvatten en inzichten gekregen waar ik gelijk mee aan de slag kon binnen ons team. Het mooie is dat je niet alleen naar je team gaat kijken maar ook naar jezelf. Wat wil jij eruit halen en liggen jouw persoonlijke doelstellingen in lijn met die van je team en zelfs je organisatie? De teammodellen hebben mij enorm geholpen meer inzicht in het team te krijgen waar we zaten met ons team en hoe we verder kunnen groeien. Zelf heb ik veel gehad aan de vertrouwensoefening waarbij je iets heel persoonlijks deelt in een korte tijd waardoor je al snel een band met iemand kan opbouwen.

 

Dit is echt een aanrader!

Al met al hele fijne en soms spannende avonden beleefd waar ik zeker iets aan heb gehad. Van harte raad ik de masterclasses dan ook aan als je jezelf ook écht wilt ontwikkelen!

 

Joris den Hollander, deelnemer van Masterclass: Leidinggeven aan teams.

 

Aankomende evenementen:

Comments are closed.