Top menu

Over 4YoungPeople

 

Evenementen voor Young Professionals

4YoungPeople organiseert:

  • Webinars: online introductie op ons trainingsaanbod verzorgd door een ervaren spreker.
  • Workshops: interactief avondprogramma van drie uur met keuze uit meerdere trainingen gegeven in kleine groepen voor veel persoonlijke aandacht.
  • Seminars: praktijkgerichte bijeenkomst van drie uur toegespitst op een specifiek onderwerp verzorgd door een inspirerende spreker.
  • Schools: volledig verzorgde trainingsdag met keuze uit meerdere trainingen voor het uitbouwen van jouw vaardigheden en kwaliteiten.
  • Masterclasses: reeks inspirerende avondsessies in kleine groepen, waarbij je gericht aan de slag gaat met jouw ontwikkelpunten

Bekijk de agenda voor een overzicht van komende activiteiten. Onze activiteiten zijn de afgelopen jaren al een groot succes geweest!

Bekijk wat je kunt verwachten tijdens 4YoungPeople evenementen


Aan het begin van je professionele carrière is het belangrijk te weten wie je bent, wat je wilt en waar je talenten liggen. Er wordt steeds vaker een beroep gedaan op je reflecterend vermogen en persoonlijke stevigheid. Stichting 4YoungPeople gelooft in de ontwikkeling van je eigen talenten. We willen jou stimuleren en inspireren ze te ontwikkelen en te ontdekken wat je nou écht wilt om van daaruit bij te dragen aan een betere wereld.

Daarom bieden wij laagdrempelig persoonlijke en professionele ontwikkeling voor studenten en jonge professionals t/m 35 jaar. Dit doen we door inspirerende workshops, seminars, masterclasses en schools te organiseren tegen een aantrekkelijk tarief. Als stichting zonder winstoogmerk worden we hierbij ondersteund door ICM Opleidingen & Trainingen en een snel groeiende groep enthousiaste ambassadeurs. Doe je mee?

Lees meer over de 4YoungPeople visie, waarvoor wij gaan en waaraan jij kunt bijdragen!

 

Vacatures

Doorlopend bieden wij plaats aan drie stagiairs. Ook zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwillige trainers. Bekijk onze vacatures