Top menu

Partners

ICM Opleidingen & trainingen

Logo ICM4YoungPeople is een initiatief van ICM opleidingen & trainingen. ICM ondersteunt ons financieel en we mogen van hun kantoorruimte gebruik maken. Als Beste Opleider van Nederland* leren we veel van ICM.

 

Regards La Vie

169222 KW Nieuwlogo_LaVieUtrecht 100x100In hartje Utrecht ligt Regards La Vie, een vergaderlocatie die zich uitstekend leent voor trainingen van 4YoungPeople. Regards La Vie biedt alles wat de deelnemers van 4YoungPeople nodig hebben: van gratis wifi en goede koffie en vakkundige medewerkers. Een top locatie om mee samen te werken.

 

Careerwise

4YoungPeople iLogo Careerwisenspireert jonge professionals met workshops, seminars, masterclasses en schools. Careerwise doet het met een online platform met tips en verhalen. Of je nu op zoek bent naar het plezier vinden in je huidige baan, richting zoekt voor een nieuwe uitdaging of voorbereiding voor sollicitaties wenst, op Careerwise zul je geïnspireerd raken.

 

School’s cool

Logo School's CoolSchool’s cool koppelt middelbare scholieren aan mentoren die hen op individuele basis extra steun geven bij het verbeteren van hun schoolprestatie. Wij geloven net als zij dat actief bezig zijn met motivatie en vaardigheden leidt tot persoonlijke groei.

 

Ygenwijs

Logo YgenwijsMet een flinke dosis lef biedt Ygenwijs een platform voor de nieuwe generatie jonge professionals. Wij kunnen ons vinden in hun visie dat voldoening, flow en motivatie een resultaat is van werken uit talent en passie. Of in de woorden van Ygenwijs: ‘Werken in een functie waar je niet tot je recht komt en wachten tot er een keer een leuke vacature voorbij komt, is hetzelfde als wachten met seks tot je 67ste.’

Young Startup

Logo Young Start UpOp het online platform van Young Startup vind je nieuws, tips en een netwerk voor startende ondernemers. Wij als 4YoungPeople voelen ons verbonden met Young Startup, mede door de uitslag van ons Young Professional onderzoek: 67% van de jonge professionals in loondienst wil eigenlijk een eigen onderneming starten!

 

Accenture

Logo AccentureMet 305.000 werknemers in meer dan 120 landen is Accenture een van de grootste spelers op het gebied van management consultancy. Wij zijn dan ook trots om met hun samen te werken.

 

Be The Change movement

Logo Be the changeMisschien ken je het van televisie, het programma over de streep. Een Amerikaans koppel bedacht deze trainingsvorm en veranderde er de levens van velen mee. Met hun krachtige manier van werken ga je in een hoog tempo aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling om zo de kwaliteit van jouw relaties met vrienden, familie en anderen te verbeteren.
www.bethechangemovement.nl

Staande ovatie

Logo Staande ovatieStel je voor, jij loopt op een willekeurige dag door de stad. De zon schijnt en op een goed moment krijg jij de kans om op een krukje te stappen. Zodra je plaatsneemt op de bovenste tree begint het volledige plein voor je de klappen. Zo maar uit het niets krijg jij een staande ovatie!
Omdat het kan ging Arnout Vissher, voormalig werknemer van ICM, aan de slag met dit coole idee!