Top menu

Review: training ‘Creëer flow in je (sollicitatie)gesprek’

10 april, 2018 | Categorie: Nieuws | Tags: trainingNa een halfjaar studeren in Kopenhagen, was ik nog maar een week terug in Nederland toen ik meedeed aan de Workshop ‘Creëer flow in je (sollicitatie)gesprek’. Met het afronden van mijn master en sollicitaties in het vooruitzicht, leek mij dit een perfecte training.

Mijn verwachting bleek zeker waar te zijn! Trainers Sem en Pieter zorgden voor een ontspannen en positieve sfeer tijdens de avond, waardoor iedereen zich kwetsbaar op durfde te stellen tijdens de oefeningen. Zo hebben we veel gedeeld over onze inspiratiebronnen, drijfveren en valkuilen. Ik vond de oefeningen soms best wel confronterend, maar ze gaven tegelijk veel motivatie om écht aan de slag te gaan met datgene waar ik energie van krijg.

Na een stukje theoretische kennis, gingen we vervolgens oefenen met het voeren van sollicitatiegesprekken. Ik vond het zo mooi om te zien wat praten vanuit passie en kernwaarden doet met iemands uitstraling! Een zelfverzekerde houding, ogen die stralen: het laat zien dat je in een flow zit én het zorgt dat je de ander meeneemt in je enthousiasme.

Door deze training probeer ik nu altijd bewust mijn Deense geluksgevoel mee te nemen in gesprekken. Ik weet nu dat mijn ‘momenten van flow’ veel vertellen over mijn drijfveren en dat ik daarop kan vertrouwen. De training heeft mij geholpen meer energie en zekerheid te hebben in gesprekken en vond ik daarom erg waardevol!

 

Klik hier voor meer informatie over de Workshop ‘Creëer flow in je (sollicitatie)gesprek’.
Eerst volgende mogelijkheid is tijdens de Workshopavond van 19 april.

 

Amy Schellevis

 

Aankomende evenementen:

Comments are closed.