Top menu

Onze Visie – waarvoor wij gaan bij 4YoungPeople

Bij 4YoungPeople geloven we in het ontwikkelen en benutten van je talenten, in een betere wereld door zelfontwikkeling. Wij gaan voor een wereld waarin iedereen z’n schitterende zelf kan zijn.

4YoungPeople is een stichting zonder winstoogmerk die zelfontwikkeling stimuleert bij Young Professionals – de beïnvloeders van de toekomst. Top trainers delen kennis en vaardigheden tijdens Trainingen, Seminars, Masterclasses en Schools.

Waarvoor we staan, wie zijn we, identiteit

Als iedereen een stukje dichter bij zijn talenten opereert, is de hele wereld beter af. Doen waar je goed in bent verhoogt zo de kwaliteit van jouw leven en tegelijk dat van de wereld om je heen. Daarmee is de tijd aangebroken om zonder schroom te investeren in je mooiste zelf.

Waarvoor we gaan

Wij hebben een netwerk van trainers, experts, Young Professionals en worden gesteund door ICM Opleidingen & trainingen, voor het derde jaar verkozen tot Beste Opleider van Nederland en Great Workplace. Door ons jaarlijkse Young Professional Onderzoek in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die we toepassen in vernieuwende trainingen en werkvormen. Door elkaar te inspireren, met elkaar te delen, elkaar te versterken en zo ieders impact zo groot mogelijk te maken. Zo creëren we verantwoorde Future Leaders. Wie wil jij zijn als mens?

Wat we doen

We bieden een inspirerend en divers programma waarvan de inschrijving openstaat voor alle Young Professionals van Nederland. Ons aanbod bestaat uit interactieve workshops, kennismakingsseminars, innovatieve pilots en masterclasses. Deze evenementen zijn laagdrempelig toegankelijk in prijs, locatie en duur. Onze belofte is dat je met plezier leert en direct iets mee naar huis neemt wat je helpt bij jouw volgende stap. Het beste van 4YoungPeople ontwikkelen we tot toptrainingen op maat voor Young Professionals binnen bedrijven en voor het Young Professional aanbod van ICM Opleidingen & trainingen, onze grootste supporter. De keus is aan jou. Dit is onze bijdrage, wat deel jij om de wereld om je heen een stukje beter te maken?

Kernwaarden

Wat we doen, doen we vanuit een mensgerichte benadering. Echt contact maken en onderhouden vinden we belangrijk. We creëren graag een prettige leeromgeving waar persoonlijke ontwikkeling en delen centraal staan. Waar je wordt gerespecteerd en waar je durft het achterste van je tong te laten zien. Waar je de tijd krijgt en neemt om jezelf vragen te stellen. We zetten jou op de eerste plek. We helpen je met de vraag wie jij wilt zijn als mens: waar droom je van, waar geloof je in, waar ga je voor, wat heb jij te delen of door te geven aan deze wereld, wat wordt jouw bijdrage?