Top menu

Waking your warrior – Maaike

20 oktober, 2017 | Categorie: Inspiratie, Testimonial | Tags:



Hoe word ik mijn beste zelf?

Waking Your Warrior is een Masterclass die nuttig is wanneer je perfectionistisch bent, veel in je hoofd zit, prestatiegericht bent, je soms misschien een beetje onzeker of doelloos bent, wanneer je duidelijker wilt leren communiceren, wanneer je grenzen aan wilt leren geven, of wanneer je jezelf of juist een ander een beetje beter wilt leren kennen. Kortom, een training die voor iedereen nuttig kan zijn op zijn of haar eigen manier. Ik zou mezelf beschrijven als een energiek, relaxed en nuchter persoon, maar al het bovengenoemde komt in meer of mindere maten wel eens bij mij voor. De Masterclass heb ik gevolgd in een periode waarop ik even iets minder energiek, relaxed en nuchter was. Dit in de hoop dat ik zo snel mogelijk weer mijn beste zelf zou zijn. En leren hoe je je beste zelf kan zijn is precies de basis van Waking Your Warrior.

Waar ik van tevoren twijfelde of de Masterclass te ver van mij af zou staan met de oefeningen die me te wachten stonden, was dát juist de voornaamste reden de training wel te volgen. Onbekend terrein, een nieuwe ervaring en daarmee iets waarvan ik kan leren. Of ik leer dat deze training voor mij niet de manier is waarop ik dingen graag benader, óf ik leer nieuwe inzichten en oefeningen die mij wellicht heel goed liggen en heb ik daar op langere termijn ook veel plezier van. Nou ik zal je zeggen, dat tweede was zeker het geval!

Oefeningen en feedback

Ten eerste ben ik verrast met nieuwe inzichten, leuke oefeningen en de sport Aikido. Ik dacht mezelf al goed te kennen, maar ik ben tijdens deze training veel nieuwe dingen tegengekomen. Ik ben mij er vooral bewust van geworden dat mijn gevoel en gedachten soms precies het tegenovergestelde signaal afgaven. En vervolgens hoe ik dit meer op één lijn kon krijgen. Best handig, je gevoel en gedachten op een lijn. Daarnaast bestond de Masterclass uit een kleine groep waarbij iedereen elkaar helpt en van elkaar leert. De feedback die ik heb gekregen van mijn medecursisten is voor mij heel waardevol geweest. Zij hadden geen oordeel over mij en waren heel eerlijk in hun terugkoppeling tijdens de oefeningen. Tot slot is Karin een hele fijne trainster die je niet alleen met behulp van oefeningen leert te voelen en naar je lichaam te luisteren, ze is bij uitstek iemand die een hele heldere vertaalslag kan maken naar de praktijk. En dat is wat je wilt. Je snapt het nut van de oefeningen en hoe je deze op je eigen manier kan integreren in je leven. Ze zorgt voor een prettige en veilige sfeer binnen de groep en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon.

Dus, ben jij iemand die perfectionistisch is, veel in zijn/haar hoofd zit, prestatiegericht is, je soms misschien een beetje onzeker of doelloos bent, als je duidelijker wil leren communiceren, als je wil leren je grenzen aan te geven, of als je jezelf of juist een ander een beetje beter wilt leren kennen… dan raad ik je deze Masterclass zeker aan!

Groetjes en heel veel succes!

Maaike de Waal, deelnemer van Powermindset voorjaar 2017
De Masterclass heette voorheen ‘Powermindset’ en is onlangs qua inhoud geoptimaliseerd en van naam gewijzigd naar ‘Waking your warrior: je lijf als raadgever’. 

 

Aankomende evenementen:

Comments are closed.