Top menu

Hoe kan ik bijdragen aan 4YoungPeople ?

Samen Bouwen aan Persoonlijke Ontwikkeling: word 4YoungPeople ambassadeur!

Heb jij een event van 4YoungPeople bijgewoond en ben je enthousiast geworden? Wil je het ook met andere Young Professionals delen? Word dan ambassadeur!

De ambassadeurs zijn een laagdrempelig en gezellig ondersteunend platform van 4YoungPeople, gericht op zelfontwikkeling, de zogenoemde “harde kern”. We hebben als missie om jou, maar ook elkaar, dichter bij jezelf en je eigen talent te brengen.

Een ambassadeur word je vrijwillig, maar is niet vrijblijvend. De mate waarin je actief bent is deels naar eigen inzicht, de tijdsinvestering is minimaal een dagdeel per maand.

Wat houdt je bijdrage als ambassadeur in?

Denk mee hoe wij onze missie kunnen verwezenlijken. Naast denkers hebben we ook echte doeners nodig!

 • Je bent het gezicht van 4YoungPeople. Je draagt de visie en missie van 4YoungPeople uit tijdens evenementen en binnen jouw netwerk.
 • Je bent aanwezig bij ambassadeursmeetings, deze vinden gemiddeld om de maand plaats.
 • Je geeft jouw mening ten behoeve van de verbetering van de organisatie (in de vorm van brainstormsessies, tijdens proeftuin bijeenkomsten of door participatie aan onderzoek).  
 • Je bent als eerste op de hoogte van onze activiteiten en helpt mee in de promotie ervan binnen jouw netwerk of bedrijf.

Wil je het nog een stapje verder brengen ? ..

 • Je draagt gericht bij vanuit jouw talent door je in te schrijven voor Projecten & Klusjes.
 • Je wordt lid van de ambassadeurscommissie en houdt je bezig met de organisatie van het ambassadeurschap.

Wat krijg je daar voor terug?

 • Je bent altijd als eerste op de hoogte van onze activiteiten (dus ook van trainingen die normaal snel uitverkocht zijn).
 • We organiseren inspirerende (proeftuin) bijeenkomsten exclusief voor trainers en vrijwilligers zoals jij.
 • Met een inspirerend netwerk van gelijkgestemden zet je je eigen talenten in en ontwikkelt ze tot ongekende hoogte!
 • In de Projecten & Klusjes krijg je de ruimte met nieuwe activiteiten te experimenteren. Jouw talent staat daarbij centraal.
 • Je krijgt regelmatig de kans op een aanbieding of gratis tickets voor jezelf of om weg te geven in je netwerk.

Projecten & Klusjes

Zoek je naar mogelijkheden om nog meer bij te dragen? 4YoungPeople en het ambassadeurschap zijn continue in ontwikkeling. Daarbij kunnen we je hulp goed gebruiken!

Hieronder vind je een aantal projecten waar je samen met andere ambassadeurs aan kunt werken. Je bent natuurlijk vrij om zelf te kiezen hoe je dit doet en ook nieuwe ideeën zijn hartstikke welkom. Leuk voor je eigen ontwikkeling en een enorm gewaardeerde bijdrage voor 4YoungPeople! Laat ons via het contactformulier weten aan welk project je wilt bijdragen.

LinkedIn Goeroe:
Zie jij kansen hoe wij LinkedIn beter kunnen gebruiken? Ga aan de slag met het verbeteren van onze LinkedIn aanwezigheid via groepen, ons LinkedIn Company Profile enzovoort.

Facebook Goeroe:
Vind jij dat de ambasseursgroep op facebook een boost kan gebruiken? Versterk onze onderlinge online communicatie, houd ambassadeurs op de hoogte van alles wat er speelt, inspireer en verbind! Post leuke events, wissel informatie uit en deel successen!

Inspiratie verzamelen:
Ben je veel online en kom je daarbij leuke inspirerende artikelen, video’s, ideeën tegen? 4YoungPeople  is altijd op zoek naar inspiratie voor onze maandthema’s. Denk mee over inspirerende maanthema’s, help input verzamelen en categoriseer voor het delen via onze website en social media. Zo worden we nog inspirerender voor jonge professionals.

Foto’s maken tijdens 4YoungPeople events:
Heb je een mooie camera en vind je het leuk om foto’s te maken? Kom naar onze events en schiet mooie plaatjes, zodat wij deze kunnen gebruiken op onze website.

Wil je jouw talent voor 4YoungPeople inzetten en heb je een ander tof idee? Ieder idee waarvan jij denkt dat je 4YoungPeople helpt in haar missie; “iedereen zijn schitterende zelf laten zijn” is van harte welkom! Deel het, vraag het, initieer het, we kijken ernaar uit!

Kortom: ben je geïnteresseerd? Join the club! Vul dan hier het contactformulier in.

Amba Meeting 2016