Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Algemene voorwaarden

Nadat we je betaling succesvol hebben ontvangen en we jou een bevestiging van de inschrijving hebben gestuurd, is er een overeenkomst tussen ons tot stand gekomen. Wij gaan daarna graag de uitdaging aan om een fantastisch evenement voor jou neer te zetten, waarvoor jij ons de afgesproken prijs hebt betaald.

In principe is je betaling bindend. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn voor een van onze evenementen, dan hanteren we de volgende spelregels:

  1. Als je méér dan een week voordat de training start annuleert, geven wij je de keuze om:
    – het inschrijfgeld voor 100% om te zetten in een tegoed
    – óf 50% van het inschrijfgeld in geld terug te krijgen
  2. Als je binnen zeven dagen vóór de aanvang van het evenement de inschrijving annuleert, krijg je geen geld terug, noch maak je aanspraak op een vervangend evenement of tegoed.
    – Bij een evenement dat uit meerdere trainingsdagen bestaat (bijvoorbeeld een Masterclass) nemen wij de start van de eerste training als aanvang voor het evenement.

In bijzondere gevallen kun je altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. In geval van ernstige ziekte of calamiteit kan 4YoungPeople besluiten tot teruggave van een (gedeelte) van het inschrijfgeld over te gaan. De beoordeling of er sprake is van ernstige ziekte of calamiteit is voorbehouden aan 4YoungPeople. Wij kunnen hiervoor om schriftelijke bewijs vragen.

Delen van gegevens naar trainers toe

De evenementen van 4YoungPeople vinden in een vertrouwelijke sfeer plaats. Alle deelnemers zijn er voor zichzelf en zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. De trainers gaan discreet om met de informatie die zich aandient. Trainers ontvangen geen n.a.w. gegevens van de deelnemers. Wel ontvangen ze de intakeformulieren  betreffende de leerdoelen om de trainingen op maat te maken. Een deelnemer heeft de keus dit in te vullen nadat de ticket is aangeschaft.

Intellectuele eigendomsrechten

4YoungPeople behoudt de intellectuele eigendomsrechten, inclusief het auteursrecht, die betrekking hebben op alle door 4YoungPeople en/of partners van 4YoungPeople verstrekte zaken (zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, boeken, proefexamens, readers en software). De in dit artikel bedoelde zaken mogen niet zonder nadrukkelijk voorafgaande toestemming van 4YoungPeople openbaar worden gemaakt en/of op andere wijze ter kennis van derden worden gebracht.

We vertellen ons verhaal graag in beeld en geluid aan anderen

Op de locatie waar een 4YoungPeople evenement plaatsvindt worden opnames of afbeeldingen voor promotiedoeleinden van 4YoungPeople of partners van 4YoungPeople gemaakt. Uiteraard kan je te allen tijde verzoeken dat we beelden van jou niet gebruiken. Dit kan je ter plekke doen of door ons vooraf of achteraf een bericht te sturen.

We hopen je middels deze voorwaarden voldoende te hebben geïnformeerd. Als je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen.

©Utrecht, juni 2018, Voorwaarden Stichting 4YoungPeople