fbpx

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Ambassadeursschap

Heb jij een van de events van 4YoungPeople bijgewoond en ben jij enthousiast geworden? En zou jij onze missie graag met andere Young Professionals willen delen? Meld je dan aan als ambassadeur. Ambassadeurschap bij 4YoungPeople is een laagdrempelig, gezellig en ondersteunend platform gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je ondersteunt 4YoungPeople vanuit jouw kracht. Hou jij van fotograferen of schrijven? Overtuig en enthousiasmeer jij graag anderen? Of heb jij de ambitie om kwaliteitsmanager te worden? Dat kan allemaal bij ons!

Je maakt deel uit van onze gezellige poule van ambassadeurs, je mag meedenken over ons programma en je kan gratis trainingen bij ons volgen. Oh en je bent natuurlijk welkom op onze exclusieve ambassadeursmeetings en pizzasessies!

 

Wat houdt je bijdrage als ambassadeur in?

Als ambassadeur draag je bij vanuit jouw kracht. Wij zijn op zoek naar:

 • Writing wizard 
  Als onze ‘writing wizard’ schrijf jij blogs en testimonials voor onze Young Professional community. Persoonlijke en professionele ontwikkeling vind je tof en dat wil je met de wereld delen. Jij hebt je eigen visie en zet anderen aan tot denken.
 • Picture perfect 
  Als onze ‘picture perfect’ maak jij foto’s tijdens onze events. Fotograferen is jouw passie en je wilt vlieguren maken. Op events weet jij de ‘4YoungPeople joy’ vast te leggen en je hebt de Photoshopskills om deze foto’s na te bewerken.
 • Sales wing(wo)man
  Als onze ‘sales wing(wo)man’ ben jij bezig met het koppelen van 4YoungPeople aan andere organisaties. Je gaat op zoek naar bedrijven en relevante partners om mooie samenwerkingen op te zetten.
 • Smooth talker 
  Als ‘smooth talker’ ben jij bezig met het verspreiden van onze missie in jouw netwerk. Je enthousiasmeert, inspireert en neemt jouw vrienden mee naar 4YoungPeople. Een leuke functie, waarbij jij ons gezicht bent.
 • Quality king/queen 
  Als ‘quality king/queen’ ben jij bezig met de kwaliteit van onze trainingen en seminars. Jij hebt een passie voor leren en hebt hierover de nodige kennis. Je houdt de nieuwe trends op het gebied van leren in de gaten en spart af en toe met onze Programmamanager.

Daarnaast heb je als ambassadeur VIP toegang tot onze proeftuinen met nieuwe trainers. In deze bijeenkomsten kun jij als ambassadeur meedenken met het nieuwe aanbod. Je maakt deel uit van het ‘selectieteam’ van 4YoungPeople en kunt zo meebepalen of de potentiële trainers aansluiten bij 4YoungPeople en worden opgenomen in de trainerspoule. Daarnaast  draag je de missie en visie van 4YoungPeople actief uit binnen jouw netwerk.

 

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Gratis trainingen! (maximaal 3 per jaar)
 • Gezellig ambassadeursnetwerk met like-minded mensen
 • Toegang tot onze exclusieve ambassadeursmeetings
 • Als eerste op de hoogte van onze activiteiten
 • Toffe functie voor op je CV
 • Toegang tot onze proeftuinen en meebeslissen over ons aanbod
 • Jezelf en jouw talenten ontwikkelen
 • Interessant netwerk (trainers, creatievelingen, mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling)

Geinteresseerd? Stuur een korte motivatie naar info@4youngpeople.nl!