Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Ambassadeursschap

Heb jij een van de events van 4YoungPeople bijgewoond en ben jij enthousiast geworden? En zou jij dit graag met andere Young Professionals willen delen? Meld je dan aan als ambassadeur.

Ambassadeurschap bij 4YoungPeople is een laagdrempelig, gezellig en ondersteunend platform gericht op zelfontwikkeling. We hebben als missie om jou, maar ook elkaar, dichter bij jezelf en je eigen talent te brengen. Een ambassadeur word je vrijwillig, maar is niet vrijblijvend. De mate waarin je actief bent is deels naar eigen inzicht.

 

Wat houdt je bijdrage als ambassadeur in?

Als ambassadeur heb je als VIP toegang tot onze proeftuinen met nieuwe trainers. In deze bijeenkomsten kun jij als ambassadeur meedenken met het nieuwe aanbod. Je maakt deel uit van het ‘selectieteam’ van 4YoungPeople en kunt zo meebepalen of de potentiële trainers aansluiten bij 4YoungPeople en worden opgenomen in de trainerspoule. Daarnaast kunnen we soms extra hulp gebruiken tijdens de events en draag je de missie en visie van 4YoungPeople actief uit binnen jouw netwerk.

 

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Je bent altijd als eerste op de hoogte van onze activiteiten (dus ook van trainingen die normaal snel uitverkocht zijn)
 • We organiseren inspirerende (proeftuin) bijeenkomsten exclusief voor trainers en vrijwilligers zoals jij
 • Je krijgt regelmatig de kans op een aanbieding of gratis tickets voor jezelf of om weg te geven in je netwerk
 • Met een inspirerend netwerk van gelijkgestemden zet je je eigen talenten in en ontwikkelt ze tot ongekende hoogte!

 

Projecten en klusjes

Zoek je naar mogelijkheden om nog meer bij te dragen? 4YoungPeople en het ambassadeurschap zijn continue in ontwikkeling. Daarbij kunnen we je hulp goed gebruiken!

Hieronder vind je een aantal projecten waar je samen met andere ambassadeurs aan kunt werken. Je bent natuurlijk vrij om zelf te kiezen hoe je dit doet en ook nieuwe ideeën zijn hartstikke welkom. Leuk voor je eigen ontwikkeling en een enorm gewaardeerde bijdrage voor 4YoungPeople! Laat ons via het contactformulier weten aan welk project je wilt bijdragen.

 • LinkedIn Goeroe
  Zie jij kansen hoe wij LinkedIn beter kunnen gebruiken? Ga aan de slag met het verbeteren van onze LinkedIn aanwezigheid via groepen, ons LinkedIn Company Profile enzovoort.
 • Facebook Goeroe
  Vind jij dat de ambasseursgroep op Facebook een boost kan gebruiken? Versterk onze onderlinge online communicatie, houd ambassadeurs op de hoogte van alles wat er speelt, inspireer en verbind! Post leuke events, wissel informatie uit en deel successen!
 • Inspiratie verzamelen
  Kom je online weleens inspirerende artikelen, video’s of andere ideeën tegen? 4YoungPeople is altijd op zoek naar inspiratie voor onze maandthema’s. Help input verzamelen en categoriseer voor het delen via onze website en social media. Hierdoor kunnen we nóg meer Young Professionals inspireren.
 • Foto’s maken tijdens 4YoungPeople events
  Heb je een mooie camera en vind je het leuk om foto’s te maken? Kom naar onze events en schiet mooie plaatjes, zodat wij deze kunnen gebruiken op onze website. Wil je jouw talent voor 4YoungPeople inzetten en heb je een ander tof idee? Ieder idee waarvan jij denkt dat je 4YoungPeople helpt in haar missie; “iedereen zijn schitterende zelf laten zijn” is van harte welkom! Deel het, vraag het, initieer het, we kijken ernaar uit!Kortom: ben je geïnteresseerd? Join the club! Vul dan hier het contactformulier in.