fbpx

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Coaching

Heb jij soms ook het gevoel dat je er alleen even niet meer uitkomt? Je voelt dat je iets wilt veranderen, alleen je weet niet hoe. Daar kan een coach je wellicht bij helpen! Onze coaches zijn gespecialiseerd in het begeleiden van starters en Young Professionals. Tijdens een coachsessie ga je aan de slag met jouw persoonlijke coachvraag. Vraagstukken waarmee je aan de slag wilt, kunnen betrekking hebben op meerdere levensgebieden. De exacte uitkomst is voor iedereen anders, omdat je werkt aan je persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen.

Als praten niet genoeg is, kun je ook een Balance- en Energie massage doen bij BodyBalanceMe. Lees er hier meer over.

Ben jij juist iemand die anderen verder kan helpen en wil je erachter komen of coachen iets voor jou is? De training ‘Coachen: iets voor mij’? staat regelmatig op ons programma!

 

Praktische informatie

De 1-op-1 coaching duurt circa één uur. De tijd en datum waarop dit plaatsvindt wordt in overleg met jou en de trainer vastgesteld. De investering voor één sessie is €85,-.
(Voor een langer traject worden er andere tarieven gehanteerd).

De locatie van de coachsessie variëren per coach en die kun je hieronder vinden.

 

Kies de 4YoungPeople coach die bij jou past:


Jaantje Thiadens houdt van mensen en werkt vanuit haar eigen praktijk Het Leerpunt. Ze ziet graag de kwaliteit van leven groeien door anderen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ze laat je stilstaan bij jezelf en bij de invulling van je leven. Ze bezit de kwaliteit de kern te raken en op de essentie te coachen. Met enthousiasme, open, doelgericht, motiverend en flexibel geeft ze jou de tools om te bereiken wat je wilt. Denken en doen, weten en voelen, alles komt aan bod. Onderwerpen die Jaantje haar coaching beschrijven: motiveren, leren doorzetten, inzicht krijgen in jezelf, minder stress, zelfkennis, regie nemen, effectief communiceren, omgaan met grenzen. Een 4YoungPeople coachsessie met Jaantje vindt plaats in Amsterdam.

Anjo Schuite heeft jarenlange ervaring als psychiater, coach en persoonlijk adviseur. Hij richt zich op processen van jonge mensen en wat zij nodig hebben om fundamentele effecten te realiseren. De te coachen persoon staat bij hem zo centraal dat hij zijn aanpak afstemt op wat jij nodig hebt om in jouw situatie te groeien. Anjo is een creatieve denker, vernieuwer en integer. Zijn aanpak is direct en kan confronterend zijn. Tijdens de sessies houdt hij je een spiegel voor.  Hij neemt geen genoegen met het gebruikelijke, maar prikt altijd door naar de kern en zoekt de betekenis. Een 4YoungPeople coachsessie met Anjo vindt plaats in Heiloo.

Marcelle Arriëns is Young Professional trainer, trainingsacteur en coach in Amsterdam. Ze verdiept zich al jaren in starters en Young Professionals. Ze weet als geen ander welke thema’s er spelen en hoe Young Professionals het liefst leren. Vragen waarmee je bij haar terecht kunt, zijn: imperfectie & fouten durven maken, weten wat je wilt, je talent benutten, impact hebben, kwetsbaarheid & zelfliefde, niets doen & balans vinden, betekenisvol zijn en regie nemen over je groei. Na haar opleiding dramatherapie volgde zij meerdere trainers- en coachingsopleidingen. Hiervoor was ze bij 4YoungPeople en Careerwise verantwoordelijk voor alle inhoud & kwaliteit van de Young Professional programma’s. Nu werkt ze vanuit haar eigen praktijk. Een 4YoungPeople coachsessie met Marcelle vindt plaats in Amsterdam.


Ben je op zoek naar een langer coachingstraject?

Adriaan Verkerk is een bevlogen trainer/coach die gespecialiseerd is in alles waar je als ‘Young Professional’ tegenaan kunt lopen in de eerste 10 jaar van je werkende leven. Hij werkt vanuit zijn bedrijf ‘De OntwikkelAcademie’. Hij wil young professionals helpen om het leven te leiden waarvoor ze gemaakt zijn; een leven met bezieling, energie, liefde en vervulling. Thema’s waar hij veel op coacht zijn loopbaanvraagstukken, eigenwaarde, perfectionisme, assertiviteit, burn-out en richting vinden voor je leven. Een 4YoungPeople coachgesprek met Adriaan vindt plaats op de Nieuwegracht 25 in Utrecht. Wil je meer informatie over zijn tarieven ga dan naar de website van De OntwikkelAcademie. 


Massage dat jouw energie laat stromen

Annemiek Burger ging na een carrière als verpleegkundig specialist in het ziekenhuis en de farmacotherapeutische industrie, voor langere tijd gaan wonen in Hong Kong. Tijdens haar reizen door Azië leerde ze nieuwe manieren kennen van hoe je kunt leven. Omdat het leven hectisch en stressvol kan zijn, is het niet altijd eenvoudig om voldoende innerlijke rust en de juiste balans te vinden in je leven. Hierdoor kun je lichamelijk klachten krijgen die maar moeilijk weggaan. De kracht van de door haar gebruikte therapievormen heeft haar in staat gesteld bij haar klanten de diepere oorzaak van het probleem te lokaliseren en dat te behandelen. Annemiek helpt je met het herstellen en behouden van een goede gezondheid en een stabiel zelfbewustzijn.  Stap even uit de waan van de dag en gun jezelf om opnieuw in de juiste energie te komen.

Aanmelden?

Laat ons de coach van jouw keuze weten via het contactformulier. We nemen dan contact met je op voor het bepalen van de datum en tijd.

Lees meer over de coaches

Jaantje Thiadens

Bekijk profiel

Anjo Schuite

Bekijk profiel

Adriaan Verkerk

Bekijk profiel

Annemiek Burger

Bekijk profiel

Marcelle Arriëns

Bekijk profiel