Privacy Statement

Je staat op het punt om een stap te zetten in je persoonlijke groei of je hebt onlangs al een inschrijving gedaan. Maar welke persoonsgegevens verzamelt 4YoungPeople eigenlijk? En met welk doel verzamelen wij die gegevens? Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en zullen daarom zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. 4YoungPeople respecteert jouw privacy. Met dit privacy statement willen wij duidelijk maken waarom wij bepaalde informatie verzamelen en hoe we jouw privacy beschermen.

Stichting 4YoungPeople is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens en handelt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Welke gegevens worden verwerkt?

In de volgende situatie verzamelen wij gegevens die je aan ons verstrekt.

  • Bij een inschrijving voor een training
  • Bij de aanvraag van een contactmoment via e-mail of telefoon
  • Bij een aanmelding voor de nieuwsbrief
  • Tijdens het volgen van een cursus

4YoungPeople verzamelt de volgende gegevens met betrekking tot jouw cursus: trainingsnaam en locatie training. Daarnaast verzamelen we de volgende persoonsgegevens; naam, achternaam, geboortedatum, postadres, e-mail, telefoonnummer, opleidingsniveau en functie. Met betrekking tot de facturatie vragen wij het volgende: is de inschrijving particulier of zakelijk?, factuuradres, contactpersoon.

Voor welk doeleinde worden je gegevens verwerkt?

Training
Om deel te kunnen nemen aan een training hebben we van jou een inschrijving nodig. Met deze inschrijving geef je 4YoungPeople toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt ten behoeve van de klantenadministratie en (elektronische) toezending van informatie over de training.

Nieuwsbrief
Naast informatie over jouw training, kun je ook aangeven of je mailings met inspiratie en aanbiedingen van 4YoungPeople wilt ontvangen. Uiteraard kun je te allen tijde onderaan de mail jouw voorkeuren aanpassen of je volledig uitschrijven voor alle mailings. Onze nieuwsbrief wordt om de week om dinsdagochtend verstuurd.

Persoonlijke aanbiedingen
Daarnaast heb je de mogelijk om bij het inschrijving van een training ook aan te vinken dat je persoonlijke aanbiedingen ontvangt. Wanneer een vervolg op een training wordt geoganiseerd welke jij eerder hebt gevolgd. Dan ontvang je een persoonlijk mailtje van ons.

Bewaartermijn

Na afloop van jouw training worden je persoonsgegevens niet automatisch verwijderd. Je mag te allen tijde het verzoek indienen om jouw account te laten verwijderen, dit kan door een mail te sturen naar info@4YoungPeople.nl.

Wie kunnen er bij mijn gegevens?

4YoungPeople zal jouw gegevens niet aan derden ter beschikking stellen tenzij dat noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening aan jou. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, daarom sta je in direct contact met de trainer. De trainer heeft echter geen toegang tot jouw contactgegevens. 4YoungPeople is verwerkingsverantwoordelijke van jouw persoonsgegevens.  Op grond van artikel 28 AVG moet de verwerking die een verwerker voor een verwerkingsverantwoordelijke uitvoert, geregeld worden in een (verwerkers)overeenkomst. Jouw gegevens zullen niet verkocht worden aan derden, daarnaast zijn je gegevens beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen.

Veranderingen

Dit privacy statement is afgestemd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en is voor het laatst op 10-4-2018 gewijzigd. Wij raden aan om het privacy statement regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Welke rechten heb ik?

Als deelnemer van 4YoungPeople heb je een aantal rechten welke onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vallen.

  • Het recht op dataportabiliteit. Het recht om op jouw verzoek persoonsgegevens over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.
  • Het recht om 4YoungPeople opdracht te geven om al jouw gegevens definitief uit ons systeem te verwijderen.
  • Recht op inzage. Het recht om in te zien welke gegevens we van jou verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling. Het recht om de persoonsgegevens aan te passen of te wijzigen.
  • Het recht op beperking van de verwerking: Het recht om minder gegevens te laten verwerken.
  • Het recht met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering. Oftewel: het recht op een menselijke blik bij besluiten.
  • Het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking.

Vragen of opmerkingen?

Als deelnemer heb je te allen tijde het recht om de toestemming tot het verwerken van (persoons)gegevens digitaal in te trekken, dit kan door een mail te sturen naar info@4youngpeople.nl.

Heb je andere vragen of opmerkingen met betrekking tot jouw persoonsgegevens of heb je vragen over dit Privacy Statement? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch of via de mail. Mochten we er samen niet uitkomen dan kan je ook contact opnemen met de toezichthouder; www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

4YoungPeople

Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht
Telefoon: 030 – 29 19 888
Privacy@4YoungPeople.nl