Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Weekender
Liefdesleven: Werk in uitvoering

vrijdag 1 maart

Dit event is over:

Koop ticket(s)

Praktische informatie:

 • vrijdag 1 maart
 • 09:00 - 16:30 uur
 • Tickets vanaf
 • Vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart

Heb jij de behoefte om je relatie met je partner te verdiepen en weer écht aandacht aan elkaar en aan jullie relatie te besteden? ACT verzorgt hiervoor een uitdagend 2-daags programma en wil dit verdiepende liefdesprogramma ook mogelijk maken voor Young Professionals. Daarom maken zij plaats voor twee stellen die zich via 4YoungPeople aanmelden!

Introductie

In de tweedaagse training ‘Liefdesleven: Werk in uitvoering’ sta je stil bij je relatie, bij de partner die je wil zijn en krijg je handvatten om op een waardevolle manier in jezelf en elkaar te blijven investeren. Daarnaast krijg je zicht op (onbewuste) patronen die in jullie relatie spelen, zodat je meer begrip krijgt voor je eigen gedrag en het gedrag van je partner. Op die manier kan je negatieve patronen makkelijker doorbreken.

Deze 2-daagse is bedoeld voor stellen die hun relatie een impuls willen geven of zichzelf in relatie met de ander op een dieper niveau willen begrijpen. Daarbij wordt er van je verwacht dat jullie je voor elkaar openstellen om te reflecteren op elkaars gedrag. Er wordt gewerkt met respect, humor, liefde en een knipoog.

Tijdens de training werk je voornamelijk met elkaar als stel en daarnaast leer je van andere stellen. Je krijgt concrete handvatten hoe je je relatie kunt verdiepen en verbeteren. De concrete handvatten krijg je ook op papier mee in de vorm van een liefdeswerkboek. Daarnaast worden jullie verwend op beide dagen met een heerlijke uitgebreide lunch, goede koffie, sapjes en lekkers.

Programma

Dag 1: Hoe loop je vast in liefdesrelaties

Op de eerste dag werk je vooral aan het verkrijgen van inzicht in jezelf. Daarbij doen we een aantal opdrachten plenair, werken we in tweetallen en doe je opdrachten alleen voor jezelf. Het is fijn als je in de avond tijd met zijn tweetjes hebt om een beetje na te praten, lekker samen te genieten van en met elkaar of even te ontspannen.

Dag 2: Doen wat werkt!

Op de tweede dag werk je vooral met je partner samen. In de ochtend werken we aan inzichten en het inzetten van tools. Vanaf de lunch werk je met je partner samen op een romantische plek en heb je de tijd met elkaar te werken aan wat jullie relatie kan verbeteren en verdiepen. Het laatste deel van de dag ronden we met alle stellen gemeenschappelijk af. Je krijgt het werkboek mee naar huis waardoor je een naslagwerk hebt om op terug te kunnen vallen.

Een volledig overzicht van het programma vind hier. 

Wat zit erbij in?

 • 2-daagse training (op een vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart van 9:30 tot 16:30)
 • Incl. uitgebreide biologische lunch
 • Incl. tussendoortjes en onbeperkt koffie, thee en sap
 • Incl werkboek

Kosten

Dit voor maar €199,- per stel in plaats van €475,- per stel!
Aanmelden kan door een email te sturen naar info@4YoungPeople.nl. Dit kan uiterlijk tot 21 februari.

Wat levert het je op?

Patronen herkennen en doorbreken

Meer inzicht in de patronen en communicatie die tussen jullie spelen en leren negatieve patronen doorbreken

Begrip

Meer begrip voor jezelf en elkaar

Communicatie

Tools in handen om op waardevolle manier in jezelf en in elkaar te blijven investeren

In jezelf en elkaar investeren

Elkaar opnieuw ontdekken en een onvergetelijk weekend met elkaar

Jouw trainer

Jaantje Thiadens

 • ACT-trainer en NLP-Practioner
 • Eigenaar Cabin Coaching
 • Therapeut
 • intuïtief
Bekijk profiel

Locatie
Den Ilp 3
1127 PA Den Ilp
(onder de rook van Amsterdam-Noord)

Bij de locatie is er voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Als je wilt kun je in de buurt overnachten. Er is een heerlijke sauna tegenover de trainingslocatie, er zijn leuke B&B’s in de buurt en Amsterdam is op 3 km afstand, waar je natuurlijk ook allerlei leuke restaurants, hotels en Airbnb’s vindt. We hebben leuke tips voor je, dus als je in de buurt wilt overnachten, neem gerust contact op voor tips.

Wil jij je samen met je partner opgeven? Mail dan naar info@4YoungPeople.nl Wij brengen je dan in contact met ACT. Zij zullen vervolgens alle informatie delen en een factuur opmaken. Deze actie geldt tot 21 februari.