fbpx

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

UITVERKOCHT Workshop
Lifestyle Design

maandag 4 maart

Dit event is over:

Koop ticket(s)
Uitverkocht

Praktische informatie:

 • maandag 4 maart
 • 19:00 - 22:00 uur
 • Utrecht
 • Tickets vanaf 27.50
 • Aansluitend borrel (inbegrepen)

Deze workshop is helaas uitverkocht. Wil jij op de wachtlijst komen? Mail dan naar info@4youngpeople.nl. Wil jij 4 maart een andere training bijwonen? Neem dan nog eens een kijkje in onze agenda!

De meeste mensen overschatten wat ze in een jaar kunnen doen en onderschatten wat ze in tien jaar kunnen doen” – Bill Gates.

Hoe zie jij je eigen leven voor je? Wat wil jij nu en over de lange termijn met je leven? Geloof jij in het traditionele model (studie-werk-pensioen)? Helaas is dat voor onze generatie (financieel) niet meer mogelijk. En dat is alleen maar goed, want het leven is veel rijker dan dit model en het geeft ons te dromen over wat we eigenlijk willen doen met ons leven! In deze workshop ga je daar actie op zetten en je richten op jouw wensen. Zo kan je zelf je leven ontwerpen  en jouw ultieme dromen te realiseren!

Lifestyle gaat over jouw overtuigingen en gedachten over bijvoorbeeld carrière, maatschappelijke participatie, vrijetijdsbesteding, relaties, ontwikkeling, duurzaamheid en idealen. Deze verscheidene domeinen komen samen in hoe jij je leven ontwerpt. Door kennis te maken met verschillende visies op het leven en verschillende levensstijlen van mensen kun jij je eigen ultieme levensstijl gaan omschrijven. Mogelijke fantasieën zijn om de 3 jaar op sabbatical, financiële onafhankelijkheid, een skill tot meester-level beheersen en lang en gezond oud worden! Wat zou jij eigenlijk willen?

Je stelt jezelf vragen over jouw prioriteiten, fantasieën, voorbeelden, welke leefstijlen je zou willen uitproberen en hoe jouw ideale leefwijze er in de praktijk uit zou komen te zien. Daarop bouw je uiteindelijk een systeem in, zodat je levensdoelen een levenswijze worden. Een duurzame leefstijl waar jij je goed bij voelt en je voldoening geeft op lange termijn. Stap voor stap leer je in deze workshop wat jij zelf kan doen om lifestyle nu en op de lange termijn te realiseren. Voor succes is inzet en werk vereist. Met behulp van de wetenschap en methodes van hoe je jezelf realistisch verder kan helpen, word jij je eigen architect van je leven.

Programma

 • Stil staan bij je ultieme fantasieën.
 • Impact van jouw leefwijze op lange termijn
 • kijken naar datgeen wat ons tegenhoud om systematische stappen te zetten.
 • Technieken toepassen om een duurzame leefwijze te ontwikkelen
 • Kennis opdoen over verschillende leefwijzen van mensen die het nét even anders doen.
 • Wetenschappelijke inzichten opdoen om duurzame verandering daadwerkelijk te realiseren!
 • Bekijken van innovatieve technologieën en terugblikken op duizenden jaren oude kloostermethodes.

Wat levert het je op?

Inspiratie

Inspiratie opdoen en kennismaken met verschillende levensstijlen

Duurzame verandering

De principes om duurzame verandering te kunnen bereiken

Bewustwording

Bewust worden van wat we kunnen doen om systematische stappen te zetten

Design

Jouw eigen leven kunnen inrichten zoals je dit zelf zal willen

Jouw trainer

Tim Haarlemmer

 • Interesse in innovatieve leertechnologie en methodes
 • Heeft filosofie en bedrijfskunde gestudeerd
 • Is coach, trainer en L&D consultant
 • Heeft wereldwijd verschillende retraites gedaan
Bekijk profiel

Tickets

Young Professional Ticket

Prijs: € 27,50 Uitverkocht

Zakelijk Ticket

Prijs: € 55,00 Uitverkocht

Tarieven

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die zelf hun ticket aanschaffen draagt ICM ongeveer de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie.

Wil je zakelijk (meerdere) tickets op factuur aanschaffen, neem dan contact op met ons via info@4youngpeople.nl

 

 

La Vie Utrecht

La Vie

Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

La Vie ligt op slechts 5 minuten lopen vanaf Utrecht centraal Station en is dus perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je toch met de auto komen? Parkeren kan in QPark La Vie, uitrijdkaarten voor deze garage zijn in La Vie verkrijgbaar. Het adres van de parkeergarage voor in het navigatiesysteem: Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht.