Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Workshop
The Work: 4 vragen die je leven liefdevol verlichten

dinsdag 2 april

Dit event is over:

Koop ticket(s)
Koop ticket(s)

Praktische informatie:

 • dinsdag 2 april
 • 19:00 - 22:00 uur
 • Amsterdam
 • Tickets vanaf 27.50
 • Aansluitend borrel (inbegrepen)

‘’We worden niet verstoord door wat ons overkomt, maar door onze gedachten over wat er gebeurt’’ Byron Katie

Heb je soms last van terugkomende negatieve gedachten over een bepaalde situatie of persoon? Voel je dat deze gedachten invloed hebben op je gemoedstoestand en ervaar je negatieve emoties zoals boosheid, woede, verslagenheid of teleurstelling? Wil je hier graag iets aan doen en leven in liefde, vreugde en vrijheid? Dan is het tijd om kennis te maken met ‘’The Work’’ van Byron Katie!

Tijdens de workshop word je geïnspireerd door het gedachtegoed van Byron Katie. Een zeer inspirerende vrouw met veel levenservaring. Na jaren van depressie werd Byron Katie van de ene op de andere dag vreugdevol wakker. In plaats van stress en onrust ervoer ze ineens liefde en vertrouwen. Niemand, inclusief Byron Katie zelf, wist wat haar was overkomen. Uiteindelijk kwam ze erachter wat de invloed was van haar gedachten op de kwaliteit van haar leven en heeft ze ‘’The Work’’ ontwikkeld. ‘’The Work’’ is een korte en krachtige methode om je gedachtepatronen te herkennen en doorbreken. Tijdens ‘’The Work’’ ontdek je dat je zorgen verdwijnen en je ervaart je diepste innerlijke kracht vol liefde, vrijheid en vreugde.

Marlou: ‘Uit eigen ervaring kan ik zeggen, dit is echt geniaal! Het is kort, krachtig, eigenlijk te simpel en super effectief!’

Programma

Tijdens deze training gaan we je gedachten onderzoeken. We gaan ze niet proberen te veranderen of los te laten, maar simpelweg onderzoeken. Tijdens ‘’The Work’’ krijg je inzicht in je denkpatronen, en wat voor invloed ze hebben op je leven en hoe je ze kan omdraaien.

 • Het verhaal achter ‘’The Work’’
 • Universal Beliefs
 • ‘’Judge Your Neighbour’’ Worksheet
 • 4 vragen die je leven veranderen
 • Omkeringen

Praktische informatie
Denk voorafgaand aan de workshop alvast na over een terugkerende negatieve gedachte of  onprettige situatie met iemand (bijv. familielid, collega, vriend of vriendin). Tijdens de workshop gaan we hier verder mee aan de slag.

Wat levert het je op?

Zelfinzicht

je weet wat jou stress geeft

Veerkracht

je laat je minder beïnvloeden door hetgeen wat je overkomt

Rust

je ervaart meer ruimte en ontspanning

Vreugde

Je ervaart plezier, omdat je baas bent over je eigen brein

Hele leuke trainster, erg fijne oefeningen, een veilige sfeer en veel kennis over mezelf opgedaan. Super waardevol voor als je zoekende bent, maar ook voor als je bevestiging wilt.

Jouw trainer

Marlou van der Heijden

 • Eigenaar van LUMAI
 • Begripvol
 • Speelt intuïtief piano
 • Interesse in 'het vinden van je levensmissie'
Bekijk profiel

Tickets

Young Professional Ticket

Prijs: € 27,50 Koop ticket(s)

Zakelijk Ticket

Prijs: € 55,00 Koop ticket(s)

Tarieven

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die zelf hun ticket aanschaffen draagt ICM ongeveer de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie.

Wil je zakelijk (meerdere) tickets op factuur aanschaffen, neem dan contact op met ons via info@4youngpeople.nl

 

 

Amsterdam

Aristo meeting center in Amsterdam

Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam

Aristo Amsterdam bevindt zich naast station Amsterdam Sloterdijk. Verlaat het station bij uitgang Changiweg en je ziet Aristo Amsterdam rechts van je. Komt jouw trein op spoor 9 aan? Ga dan na het verlaten van het station rechts de fiets- en loopbrug op. Aan het einde van de brug zie je Aristo Amsterdam rechts van je.