Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Life Academy – Online seminar - Slaap jezelf gezond

maandag 23 november

Dit event is over:

Praktische informatie:

 • maandag 23 november
 • 14:00 - 16:30 uur
 • Online

TICKETS. Schaf HIER je ticket aan!

Ontdek wat jij kunt doen en laten om lekker te slapen – met Irma Leijten

Fris en uitgeslapen wakker worden: wie wil dat nou niet? Toch blijkt uit verschillende onderzoeken dat we steeds minder en slechter zijn gaan slapen. Er wordt zelfs gesproken over een slapeloosheidsepidemie, met allerlei gezondheidsproblemen tot gevolg.

Slaap is een autonoom proces en dus niet af te dwingen. Het vraagt om overgave. Maar hoe werkt dat? Van schaapjes tellen of niet meer op de wekker kijken tot warme melk drinken: de meeste ‘oplossingen’ ken je vast. Op maandag 23 november deelt slaapexpert Irma Leijten tijdens dit seminar hoe je daadwerkelijk een natuurlijk slaappatroon (terug)vindt. Dankzij haar praktische tips word je voortaan weer vol energie wakker.

Programma

 • Waarom slapen we?
 • De invloed van slaap op jouw balans en gezondheid
 • Feiten en fabels over slapen
 • Wat gebeurt er tijdens je slaap?
 • Wat doen goede slapers?
 • Hoe ziet het normale slaappatroon eruit?
 • Wat bepaalt de kwaliteit van je herstel?
 • De invloed van ons bioritme op slaap
 • Ontdek jouw persoonlijke slaapverstoorders
 • Waarom helpen slaapoplossingen wel, wisselend of niet?
 • Vergelijk jezelf met een goede slaper en ontdek wat jij anders doet
 • Ervaar wat jij kunt doen en laten om weer lekker te slapen
 • Praktijksituaties en –voorbeelden

Spreker

ICM Seminar: Irma Leijten over slapenIrma Leijten is trainer, coach en spreker bij LIJV en expert op het gebied van slaap. Ze ontwikkelde samen met Psychologie Magazine de online training Beter slapen en schreef samen met collega Aline Kruit het boek ‘Eerste hulp bij beter slapen’.

Als trainer en coach heeft Irma inmiddels al heel wat mensen begeleid. Ze is gefascineerd door het fenomeen slaap. Haar opleiding aan de Sleepschool in Londen, mindfulness en het ACT-model hebben geleid tot verrassende inzichten in slapen en de oorzaken van slapeloosheid.

Die inzichten gebruikt ze in training en coaching om heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen. Haar aanpak kenmerkt zich door humor, doortastendheid en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Quotes over Irma

“Irma opent je de ogen, zodat je aan het eind van de training die spiegels van je ziel ’s nachts beter of langer dicht doet! Professionele aanpak met gevoel én humor. Het levert inzichten op en vaardigheden om anders om te gaan met gedachten, gevoelens én gedrag.”

“Irma heeft een duidelijke visie op slaap en slaapproblemen. Ze kent haar doelgroep en staat voor kwaliteit; de deelnemers moeten krijgen wat ze nodig hebben. Ze brengt het  daadkrachtig, vol enthousiasme en met humor!”

“Irma is bevlogen en betrokken en heeft enorme kennis over slaap en slapeloosheid. Doordat ze goed kan luisteren en verbinding legt, kan ze haar talent vertalen naar jouw situatie en je inzicht geven in je eigen slaapproces. Gun jezelf een kennismaking met haar om te onderzoeken of het ook iets voor jou is. Voor mij was het een keerpunt in mijn leven.”

Datum & plaats

Het seminar vindt online plaats op maandag 23 november 2020.

Inloggen vanaf: 13.50 uur
Seminar: 14.00-16.30 uur

* Op maandag 23 november 2020 ontvang je uiterlijk twee uur voor het seminar per e-mail de link naar Zoom. Heb je de link niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid je spam of mail naar events@icm.nl.

Let op: je kunt je tot 24 uur voor het seminar inschrijven

Investering voor de online variant

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die zelf hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing op groepsinschrijvingen vanuit bedrijven. Mail hiervoor naar events@icm.nl.

Particulier: € 35 excl. BTW.
Zakelijk: € 69 excl. BTW.