Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

4YP Slotfeest – Een liefdevol afscheid & nieuw begin

donderdag 12 november

Dit event is over:

Praktische informatie:

  • donderdag 12 november
  • 19:00 - 21:30 uur
  • Online

TICKETS. Schaf HIER je gratis ticket aan! Let op: er zijn 400 kaarten beschikbaar.

Aan alle mooie dingen komt een eind. Zo ook aan 4YoungPeople. Na 15 jaar nemen we afscheid, maar goed nieuws: we maken een doorstart onder een nieuwe vlag om zo nóg meer mensen te bereiken en te inspireren. Daarover hieronder meer. Graag nodigen we je via deze weg uit om nog één keer samen onze stichting te vieren!

Als wij terugdenken aan 15 jaar 4YoungPeople, dan voelen we liefde. Liefde voor ontwikkelen, liefde voor onze trainers en liefde voor onze deelnemers. Daarom kan het ook niet anders dan 4YoungPeople af te sluiten met een avond vol liefde.

Liefde voelt soms als een ongrijpbaar fenomeen. Het kan je tot de hoogste pieken brengen, maar ook tot de diepste dalen. Op donderdagavond 12 november zullen we inzoomen op verschillende aspecten van dit bijzondere fenomeen.

We zijn momenteel nog in gesprek met een paar te gekke sprekers waarover we nog niets kunnen verklappen. Wat wél al zeker is, is dat niemand minder dan Jan Geurtz de avond afsluit met zijn inzichten over zelfliefde. Jan Geurtz is leraar Tibetaans boeddhisme en schreef onder meer de bestsellers Verslaafd aan liefde en De verslaving voorbij. Hij vertelt op ons slotfeest over de rol van het ego in de zoektocht naar liefde en geluk en hoe je geluk in jezelf kan vinden!

Programma

19:00 – 19:10 Welkom met 4YP’s Kim en & Gemma

19:10 – 19:45 Oprichter Erik Smithuis over de kracht van persoonlijke ontwikkeling

19:50 – 20:50 Jan Geurtz over (zelf)liefde

20:50 – 21:00 Feestelijke afsluiting

Waarom nemen we afscheid van 4YoungPeople?

We merken dat steeds meer young professionals eerder in hun carrière bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Dit komt mede doordat leren de norm is en leren tijdens en naast het werk toegankelijker is dan ooit. Daarnaast wordt het vaak (financieel) ondersteund wordt door werkgevers en de overheid. Dit vinden wij super gaaf!

We zien nu dat ook andere doelgroepen zoals statushouders, werkzoekende ouderen en professionals die jaren geleden school vaarwel hebben gezegd ondersteuning in hun persoonlijke ontwikkeling nodig hebben. We speelden al langer met het idee om programma’s aan te bieden voor een bredere doelgroep en de coronacrisis heeft dit proces in een stroomversnelling gebracht. Dit betekent dat het aanbod van 4YoungPeople na deze zomer stopt en dat wij dit najaar in samenwerking met ICM de ICM Life Academy lanceren!

Nieuw: De ICM Life Academy!

Bij de Life Academy kom je samen om je te verdiepen in onderwerpen als zingeving, geluk, liefde, ambitie, relaties, mindset, vitaliteit en zelfkennis. Onze evenementen zijn gericht op een brede doelgroep en dagen je uit om na te denken over waar je voor staat, wat je wilt en wie je wilt zijn. We gaan voor een bijzondere ervaring, brengen je samen met gelijkgestemden en gaan de diepte in op een speelse manier. Doen en ervaren staat centraal.

Dit najaar staat de officiële livegang onze ICM Life Academy gepland. De website laat dus nog heel even op zich wachten, maar je kunt je al wel inschrijven voor onze evenementennieuwsbrief. Mis onze aankomende en vernieuwde Life Academy evenementen niet en laat je e-mailadres achter op deze pagina.

De spreker

Jan Geurtz

  • Schreef onder meer de bestseller 'Verslaafd aan liefde'
  • Aanhanger van Tibetaans boeddhisme
  • Spiritueel leraar, trainer en spreker
  • Geeft opleidingen in meditatie & spiritualiteit
Bekijk profiel