fbpx

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Workshop
De Doelen Gym – oefening baart kunst

woensdag 2 oktober

Dit event is over:

Koop ticket(s)
Koop ticket(s)

Praktische informatie:

  • woensdag 2 oktober
  • 19:00 - 21:00 uur
  • Amsterdam
  • Tickets vanaf 17.50
  • Aansluitend borrel (inbegrepen)

Ben jij na één keer hardlopen klaar voor een marathon? Ben jij na één gitaarles klaar voor het grote podium? Nee, was het maar zo’n feest! Om een doel te behalen moet je kleine stappen zetten en er wekelijks, soms zelfs dagelijks aan werken om die te behalen. Daarom zijn er allerlei scholen, zoals de sportschool en de muziekschool. Die zijn nodig voor de begeleiding en als stok achter de deur.

Op 2 september vindt de allereerste Doelen Gym plaats bij 4YoungPeople. Wil jij jezelf nu alvast motiveren om al jouw doelen te behalen: kom dan ook naar deze workshop! Natuurlijk ben je ook welkom als je de eerste Doelen Gym niet aanwezig kan zijn. Deze keer is de bijeenkomst iets korter en daarom goedkoper. Iedereen is welkom en wie weet ontstaat er na deze twee workshops een enthousiaste groep om zelf een doelen gym mee te starten!

De kans wordt groter dat jij je persoonlijke doelen écht bereikt als je die met anderen kunt delen, het opdeelt in kleine stapjes en er geregeld op terugkomt. En wellicht nog beter: technieken leert om je doelen effectiever en efficiënter te bereiken!

Deze persoonlijke doelen gym wordt beoefend door trainer Tim. Hij is inspirational practitioner en werkt met zowel trainees als met zijn eigen vrienden volgens een systeem. Dit bestaat uit maandelijks doelen stellen, elkaar beloften maken, elkaar motiveren, elkaar helpen reflecteren en zo toewerken naar het behalen van alle doelen.

Het lijkt allemaal bedrieglijk simpel. Toch is maar een klein deel van de Young Professionals bewust bezig met het scherp stellen van doelen en het regelen van support. Dit is jouw kans om daar een verandering in te brengen en daarmee veel meer uit je leven en werk te halen!

Programma

Tijdens deze training leer jij over de aanpak, zodat jij in jouw leven de Doelen Gym kunt opzetten. Zo heb je meteen een start gemaakt met je eigen invulling ervan. Mocht er genoeg animo zijn om een Doelen Gym met deelnemers uit de training zelf op te stellen, dan kan deze training nog weleens een vervolg krijgen!

Wat levert het je op?

Systeem

Leren toepassen van de doelen cyclus

 

Support

Weten hoe jij een supportgroep opzet

 

Efficiënt

Je doelen kunnen opdelen in haalbare doelstellingen

 

Cyclus

Het inplannen van een cyclus zodat je doelen niet verslappen

Jouw trainer

Tim Haarlemmer

  • Interesse in innovatieve leertechnologie en methodes
  • Heeft filosofie en bedrijfskunde gestudeerd
  • Is coach, trainer en L&D consultant
  • Heeft wereldwijd verschillende retraites gedaan
Bekijk profiel

Tickets

Zakelijk Ticket

Prijs: € 35,00

Je ontvangt een factuur die je kunt declareren bij je werkgever

Koop ticket(s)

Young Professional Ticket

Prijs: € 17,50

Je ontvangt een betalingsbevestiging

Koop ticket(s)

Tarieven

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die zelf hun ticket aanschaffen draagt ICM ongeveer de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie.

Wil je zakelijk (meerdere) tickets op factuur aanschaffen, neem dan contact op met ons via info@4youngpeople.nl

 

 

Amsterdam

Amsterdam

De training vindt plaats in Amsterdam. Uiterlijk tien dagen van tevoren krijg je per mail te horen op welke locatie in Amsterdam de training zal plaatsvinden.

Wij zijn altijd op zoek naar inspirerende locaties voor onze trainingen. Heb jij een suggestie? Mail dan naar info@4youngpeople.nl