Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Workshop
LinkedIn skills voor Freelancers - opvallen door jouw merk

woensdag 3 juni

Dit event is over:

Koop ticket(s)
Koop ticket(s)

Praktische informatie:

 • woensdag 3 juni
 • 19:00 - 22:00 uur
 • Utrecht
 • Tickets vanaf 14.95
 • Aansluitend borrel (inbegrepen)

In Nederland zijn er meer dan 1,1 miljoen ZZP’ers en freelancers. En nog veel meer overwegen te beginnen als freelancer. Dit maakt dat veel freelancers en zelfstandig ondernemers met elkaar concurreren in een drukbezette markt. Hoe zorg je er dan voor dat je wordt opgemerkt en dat opdrachtgevers jou vinden? 

Een succesvol ondernemer of bedrijf valt of staat bij een duidelijk merk voor vertrouwen en herkenning. Daarnaast besteden tal van professionals hun tijd online om interessante informatie en mensen op te zoeken. Van deze professionals zit meer dan 78% van de beroepsbevolking op LinkedIn. Belangrijk is dan ook hoe goed jouw zichtbaarheid is als professional voor deze mensen.

In deze workshop leer je hoe je als freelancer aan de slag kunt gaan met jouw eigen personal brand en hoe je dit terug kunt laten komen op LinkedIn voor optimale zichtbaarheid. Al in de voorbereiding zal je al aan de slag gaan met het bepalen van je eigen ‘personal brand’ om jezelf online te laten opvallen. Tijdens de workshop leer je vervolgens de basisprincipes van social media voor zakelijk gebruik, het profileren van jezelf via LinkedIn en het bouwen aan een zakelijk netwerk op LinkedIn. Door verschillende werkopdrachten zal je tijdens de workshop direct relevante ervaring opdoen en met praktische handvatten naar huis gaan.

Programma

 • Personal branding voor freelancers
 • De basisprincipes van social media voor zakelijk gebruik
 • Jezelf presenteren als freelancer op LinkedIn
 • Het bouwen en onderhouden van een eigen zakelijk netwerk op LinkedIn

Praktische informatie en voorbereidende opdracht

Neem zelf een laptop (of eventueel tablet) mee naar de workshopavond. Hiermee zullen we aan de slag gaan voor het uitvoeren van verschillende werkopdrachten. Daarnaast vragen wij jou om een voorbereidende opdracht te maken. Dit kost ongeveer 60 minuten. Het is erg belangrijk dat je deze opdracht maakt en meeneemt. Je kan de opdracht hier downloaden.

Sneak Preview

Wat deze training bijzonder maakt, is dat zowel de trainer als de training geheel nieuw zijn bij 4YoungPeople. Tijdens onze Sneak Preview willen wij nieuwe trainingen en trainers onder de aandacht brengen en zijn wij nieuwsgierig naar jouw mening.

Wat levert het je op?

Opvallen

Je kunt beter opgemerkt worden door het bepalen van je eigen personal brand

 

 

Profiel

Je hebt een effectief en geoptimaliseerd profiel op LinkedIn

 

Netwerk

Je leert het bouwen en onderhouden van jouw ideale zakelijke netwerk op LinkedIn

 

 

Handvatten 

Praktische opdrachten en checklists om direct zelf aan de slag te gaan

Jouw trainer

Martijn

 • Medeoprichter Nederlandse Social Media Academie
 • Social media specialist
 • Trainer, auteur en docent
 • Liefhebber van zelfontwikkeling
Bekijk profiel

Tickets

Zakelijk Ticket

Prijs: € 29,50

Je ontvangt een factuur die je kunt declareren bij je werkgever

Koop ticket(s)

Young Professional Ticket

Prijs: € 14,95

Je ontvangt een betalingsbevestiging

Koop ticket(s)

Tarieven

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die zelf hun ticket aanschaffen draagt ICM ongeveer de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie.

Wil je zakelijk (meerdere) tickets op factuur aanschaffen, neem dan contact op met ons via info@4youngpeople.nl

 

 

Utrecht

La Vie

Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

La Vie ligt op slechts 5 minuten lopen vanaf Utrecht centraal Station en is dus perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je toch met de auto komen? Parkeren kan in QPark La Vie, uitrijdkaarten voor deze garage zijn in La Vie verkrijgbaar. Het adres van de parkeergarage voor in het navigatiesysteem: Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht.