fbpx

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Workshop
Kickstart je Droomcarrière

maandag 1 juli

Dit event is over:

Koop ticket(s)
Koop ticket(s)

Praktische informatie:

 • maandag 1 juli
 • 19:00 - 22:00 uur
 • Amsterdam
 • Tickets vanaf 27.50
 • Aansluitend borrel (inbegrepen)

Sta je aan het begin van je carrière, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of werk je al even maar haal je geen voldoening meer uit je huidige werk en voel je dat het tijd is voor de volgende stap? Of misschien denk je al een tijdje aan switchen maar krabbel je toch steeds weer terug omdat je blijft twijfelen.. Wait no more, deze workshop is voor jou!

Vind jouw persoonlijke missie en de baan die écht bij je past, waarmee je jouw passie om kunt zetten in een succesvolle manier van geld verdienen. Tijdens deze workshop ga je uitvinden hoe jij meer zingeving kunt ervaren, waar jij energie van krijgt en hoe je elke dag weer voldoening kunt halen uit wat je doet. Je gaat naar huis met duidelijkheid: een helder carrièredoel dat écht bij je past, de do’s en don’ts van jouw persoonlijke werkgeluk en een toffe pitch om jouw toekomstige werkgever of klant mee in te pakken.

Programma

Je maakt een blauwdruk voor jouw werkgeluk, door op basis van jouw kernwaarden, passies en persoonlijkheid te zoeken naar de baan die het best past bij wie jij bent. Vervolgens vatten we dit alles samen in een super pitch van jouw unieke talenten en kwaliteiten, waarmee je mensen in een paar zinnen kunt overtuigen van jouw onschatbare waarde. We gaan aan de slag met een aantal opdrachten waar je vervolgens met een groepsgenoot over gaat brainstormen en sparren. De avond staat in het teken van focus krijgen, out of the box denken, nieuwe inspiratie opdoen en vooral ook heel veel gezelligheid.

Tijdens de training behandelen we de volgende 3 modules:

 • Module 1: Wie ben ik?
 • Module 2: Jouw definitie van succes
 • Module 3: Jouw persoonlijke missie
 • Een pitch om jouw essentie over te brengen en mensen te overtuigen van jouw onschatbare waarde

Wat levert het je op?

Zelfinzicht

Weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

 

Duidelijkheid

Weg met keuzestress, twijfels en onzekerheid. Jij weet wat voor jou belangrijk is en wat past bij wie je bent, waardoor je daar met zekerheid voor kunt gaan.

 

Helder carrièredoel

Je weet waar jouw unieke talenten en kwaliteiten liggen en hoe je deze het best in kunt zetten in een baan die écht bij jou past.

 

 

Pitch

In een paar zinnen kun jij duidelijk maken waar je naar op zoek bent en wat jij voor een toekomstige werkgever (of klant) kunt betekenen.

Jouw trainer

Nicky Vonk

 • Life & Career Coach voor Millennials
 • Helpt jonge mensen hun persoonlijke succes te definiëren en realiseren
 • Is een echte personal development-nerd
 • Is hopeloos verliefd op Spanje
Bekijk profiel

Tickets

Zakelijk Ticket

Prijs: € 55,00

Je ontvangt een factuur die je kunt declareren bij je werkgever

Koop ticket(s)

Young Professional Ticket

Prijs: € 27,50

Je ontvangt een betalingsbevestiging

Koop ticket(s)

Tarieven

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die zelf hun ticket aanschaffen draagt ICM ongeveer de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie.

Wil je zakelijk (meerdere) tickets op factuur aanschaffen, neem dan contact op met ons via info@4youngpeople.nl

 

 

Amsterdam

Aristo meeting center in Amsterdam

Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam

Aristo Amsterdam bevindt zich naast station Amsterdam Sloterdijk. Verlaat het station bij uitgang Changiweg en je ziet Aristo Amsterdam rechts van je. Komt jouw trein op spoor 9 aan? Ga dan na het verlaten van het station rechts de fiets- en loopbrug op. Aan het einde van de brug zie je Aristo Amsterdam rechts van je.