fbpx

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Communicatie & Marketing stagiair vanaf september gezocht!

woensdag 6 maart
Kim Vries

Als Communicatie & Marketing stagiair…

 • Denk je mee over de online marketing strategie en voer je deze uit
 • Houd je je bezig met de vormgeving van ons promotiemateriaal (flyers, posters, filmpjes, foto’s, nieuwsbrief, etc.)
 • Voer je werkzaamheden uit voor de website (incl. SEO-taken)
 • Verzamel je geschikte en inspirerende content
 • Verzorgen van twee maandelijkse nieuwsbrieven en bijhouden social media
 • Analyseer je de analytics, online acties en campagnes
 • Heb je telefonisch contact met onze doelgroep en ambassadeurs
 • Ga je mee naar al onze evenementen (vinden ook plaats in de avonduren!) waar we als team de rol van gastheer vervulllen en ondersteunende werkzaamheden verrichten
 • Ben je volwaardig lid van ons gezellige team 🙂

 

Wie zijn wij?

4YoungPeople gelooft dat zelfkennis en groei bijdragen aan je levensgeluk. Daarom zetten wij ons in voor nieuwsgierige starters en Young Professionals die verder willen komen in hun ontwikkeling. Wij bieden trainingen aan die persoonlijke en professionele groei stimuleren, tegen een laag tarief en van hoog niveau. Hoewel we werken zonder winstoogmerk, zijn we professioneel georganiseerd. Dit is mogelijk dankzij de steun van ICM opleidingen & trainingen. Wij mogen gebruik maken van vrijwel alle faciliteiten van ICM waardoor we een gezellig kantoor hebben met dagelijks bijna honderd collega’s om ons heen. Wij hebben een jonge, professionele en informele organisatiecultuur met veel aandacht voor mensen en hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Wie zoeken we?

Om ons team te versterken zijn wij per september op zoek naar een Communicatie & Marketing stagiair voor 3-4 dagen.

Je denkt mee over de aanpak hoe we ons merk verder gaan versterken en verspreiden onder de Young Professionals. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van acties gericht op de online brandmanagement. Je werkt nauw samen met onze marketingmanager om de trainingen goed in te markt neer te zetten. Samen met je manager ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en managen van de enthousiaste achterban die wij rijk zijn. Hieronder valt het verzorgen van de website, nieuwsbrief, SEO, social media en online acties. Je voorziet onze achterban van passende en prikkelende uitingen die zich makkelijk verspreiden en zet hiertoe zelf de eerste aanzet.

Verder ben jij..

 • Student en volg je een HBO/WO opleiding richting Marketing (of met een overwogen marketing component)
 • Resultaatgericht/ proactief en commercieel
 • Enthousiast en meedenkend
 • Sterk met woorden
 • Klantgericht
 • Accuraat
 • Gezellig

 

Dit kan jouw dag zijn

Je begint de dag in onze brasserie, waar je bij de koffiemachine hoort hoe het weekend van een aantal collega’s was. Met een kop koffie in de hand wandel je naar de plek waar je 4YoungPeople collega’s zitten. Je checkt je mail en kijkt naar de inschrijvingen van de afgelopen week. Je bekijkt met de je marketing manager naar welke marketingposts hoge of minder hoge engagement hadden en vandaaruit werk je de marketingplanning verder bij. Vervolgens bewerk en selecteer jij de foto’s van het vorige event. Door jou zien de foto’s op de website er fantastisch uit! Bij het teamoverleg hoor je waar iedereen de afgelopen week mee bezig was en welke nieuwe evenementen op de planning staan.

Tijdens de lunch praat je bij met collega’s en doe je mee met een potje tafeltennis. Omdat je relatief nieuw bent, win je niet, maar je bedenkt dat jouw tijd nog wel komt. Na de pauze ga je aan de slag met contentmarketing. Je beheert een planning met aanleverdata van auteurs en publicatiedata van artikelen. Je checkt of iedereen zich aan jouw planning houdt en gaat aan de slag met de content die de auteurs naar je hebben opgestuurd. Je haalt alle taal- en spelfouten uit de teksten en past technieken toe om de aandacht van lezers te trekken en vast te houden. De concepten die je hebt veranderd in topartikelen publiceer je deze week op de 4YoungPeople website onder ‘Nieuws’ en ga je verspreiden op onze social media kanalen.

Aan het einde van de middag sluit je nog aan bij een overleg om het draaiboek van de eerstvolgende workshopavond te bespreken. Aan jou wordt gevraagd om hiervoor flyers en posters te ontwerpen. Mooi, je kunt je creativiteit gebruiken om te zorgen voor zoveel mogelijk deelnemers! Vervolgens kijk je nog even terug op de dag. Je hebt niet alles kunnen doen wat op je to-do list stond, maar hé, gelukkig kun je goed prioriteren en is het belangrijkste gedaan. Morgen weer een dag!

 

En wat krijg je ervoor terug?

Bij ons krijg je naast een super leuke stage de kans om jezelf te ontwikkelen. Gedrevenheid, enthousiasme en teamspirit staan hierbij centraal. Na afloop van deze stage weet je als geen ander hoe je online een enthousiaste achterban creëert, vergroot en bindt. Je leert om de theoretische marketing principes te vertalen naar de online praktijk. Je leert planmatig werken met reële doelstellingen en door bij te sturen aan de hand van analyses en rapportages. Daarnaast ontvang je uiteraard stagevergoeding en mag je GRATIS alle trainingen volgen!

 

Het doen van een afstudeeronderzoek is in overleg mogelijk mits je ook voldoende inzetbaar bent voor werkzaamheden. Je kunt daarbij op goede begeleiding rekenen.

Duur van de stage: 4 – 8 maand (in overleg)