Over 4YoungPeople

Bij 4YoungPeople geloven we in de kracht van starters en young professionals. Weten wie je bent en wat je wilt maakt het mogelijk om groei te realiseren en uitdagingen aan te gaan. Neem de volgende stap in jouw leven en ervaar meer rust en energie. Iedere individu verdient het om gelukkig te zijn.

Onze laagdrempelige trainingen bieden inspiratie, zelfinzicht en praktische handvatten om verder te komen in de richting die jij wilt. Door samen met andere nieuwsgierige leeftijdsgenoten en onder begeleiding van een ervaren trainer ga je aan de slag om jouw talenten verder te ontwikkelen.

Dit doen we door middel van het aanbieden van Workshops, Schools, Seminars en Masterclasses. De trainingen vinden plaats in een kleine veilige leeromgeving en zijn betaalbaar voor ieder individu. We streven in ons aanbod naar groei, verbinding met jezelf en anderen en vooral ook plezier.

 

Ons team

Ingrid Bearda

  • Eventmanager
Bekijk profiel

Gemma Offringa

  • Programmamanager
Bekijk profiel

Thijs van der Meij

  • Marketing en Communicatie
Bekijk profiel

Bestaansrecht

Stichting 4YoungPeople is een initiatief van Erik Smithuis, medeoprichter van ICM opleidingen en trainingen. De maatschappelijke betrokkenheid van ICM gaat verder dan het aanbieden en verzorgen van uitstekende opleidingen en trainingen. ICM wil mensen inspireren en aanzetten tot het laten groeien van een (nog) betere wereld. Daarbij hechten ze aan Corporate Social Responsibility, die gebaseerd is op drie P’s: People, Profit, Plezier.

Het maakt het ons trots dat wij als 4YoungPeople onderdeel zijn van het succesvolle ICM wie een aantal waardevolle mijlpalen hebben bereikt:

  • 2005: 1000cursist
  • 2013 – 2014 – 2015: Verkozen tot nr. 1 Beste Opleider van Nederland
  • 2014 – 2015 – 2016: In de top drie van Great Place to Work

Bij ICM leert iedereen, elke dag. Door kennis met elkaar te delen, door te doen en de schouders eronder te zetten, komen wij steeds een stapje verder. En behalen we indrukwekkende resultaten, winnen we prijzen en zijn cursisten erg tevreden over ons. En wij zijn ontzettend blij met hen!

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op!

Stichting 4YoungPeople
Joseph Haydnlaan 2A
3533 AE Utrecht
030 7551890
info@4youngpeople.nl