Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

YoungPostNL is de jongerenvereniging binnen PostNL. Young PostNL is voor leden dé manier om PostNL en hun collega’s beter te leren kennen. PostNL verbindt hun leden door het aanbieden van diverse activiteiten; zowel op inhoudelijk als op sociaal vlak.

4YoungPeople
PostNL geeft om hun Young Professionals en wilt hun aanmoedigen de beste versie van hunzelf te worden. Sinds 2015 komen hun Young Professionals naar 4YoungPeople evenementen middels de Young Business Card. Zo kunnen hun leden onbeperkt deelnemen aan onze trainingen, seminars en schools.

Ervaring van Management Trainee Janneke
‘’PostNL werkt met 4YoungPeople om hun Young Professionals te ondersteunen in hun persoonlijke en persoonlijke ontwikkeling. De trainingen zijn altijd heel interessant en kunnen je echt verder helpen in je professionele carrière. De trainers zijn heel professioneel, ze weten je te grijpen en mee te nemen in hun verhaal. Daarnaast is er altijd een open en fijne sfeer waarin iedereen wordt geaccepteerd. Elke bijeenkomst spreek je nieuwe mensen van andere bedrijven. Dit is goed voor je netwerk en bovendien kun je veel van elkaar leren. Verder zijn de locaties met haar faciliteiten zijn altijd top! Er zijn altijd lekkere drankjes en het is altijd goed bereikbaar”.

Meer weten?
Soms zegt een beeld echt meer dan duizend woorden. In deze video vertelt PostNL trainee Nina over haar ervaring met 4YoungPeople.