Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Annemiek Burger

  • Behandelt al meer dan 20 jaar mensen in energie en balans vinden
  • Zorgzaam, kundig, persoonlijk en effectief
  • Neemt Aziatische kennis mee in haar behandelingen
  • Eigenaar van nieuwegracht77.nl

Massage die jouw energie laat stromen

Heb je het gevoel dat je vast zit? Voel je de druk op je schouders? Is het je op dit moment eventjes te veel? Loop je vast in iets van je leven? Of heb je lichamelijke klachten die maar niet weg gaan? Wanneer je (te veel) stress ervaart, of zelfs al in een burn-out bent kan een massage dé uitkomst bieden. Stap even uit de waan van de dag en gun jezelf om opnieuw in de juiste energie te komen.

Op een prachtige locatie in hartje Utrecht aan de nieuwe gracht, voelt het even alsof je op vakantie bent. Annemiek heeft in de afgelopen 20 jaren vele honderden mensen succesvol behandeld. Ze heeft geleerd en ervaren dat je geestelijke en lichamelijke problemen werkelijk kunt oplossen. Hiervoor gebruikt ze behandelingen en technieken die gericht zijn op het loslaten van gedachten die stress en gezondheidsproblemen veroorzaken. In anderhalf uur tijd gaat Annemiek samen met jou kijken wat je lichaam jou te vertellen heeft.

Met behulp van kinesiologie maak je contact met je lichaam en kom je terecht bij dat gedeelte dat extra aandacht nodig heeft. Annemiek masseert je vanuit die plek in je lichaam en laat de stress geleidelijk van je afglijden.

Na afloop van deze massage voel je je lichter, energieker en heb je de kracht in jezelf weer gevonden.  De massage geeft je innerlijke rust, stimuleert je vitaliteit. Je voelt na anderhalf uur weer verbonden met jezelf.

‘’Mijn doel is uiteindelijk om je eenvoudige handvatten mee te kunnen geven waarmee je beter in staat zult zijn om te gaan met de dagelijkse stress die je in je leven tegen zult komen’’.

Signature Behandeling 

Signature behandeling is een intense therapie van 90 minuten. Het is gericht op herstel van de mentale en emotionele balans en om je terug te brengen naar je innerlijke zijn. Een combinatie van kinesiologie, aromatherapie met hot stones en reflexologie

Regulier tarief €  90,- euro
4YP tarief € 75,- euro

Voor meer informatie en contact kun je contact opnemen met Annemiek door te mailen naar: annemiekburger@me.com