Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zoek op: trainingevenementnieuws

Roel en Carlijn

  • Documentairemakers
  • Oprichters Goed Gebuurt
  • Maatschappelijk betrokken
  • Vernieuwend en creatief

Roel en Carlijn waren buren in Kanaleneiland, Utrecht. Elke keer als ze bij elkaar over de vloer kwamen, kregen ze ideeën voor toffe mediaproducties. Daarom besloten ze ze te gaan uitwerken onder de naam Goed Gebuurt (met een t)!

Meer over Roel:
Roel Millenaar (28) is freelance cameraman en editor uit Utrecht en bovenal buurman van Carlijn. Hij monteert voor onder andere voor de EO, RTL en hij filmt en monteert muziek, kunst- en theaterprojecten. Hij studeerde Audio-visuele Techniek in Utrecht en spendeerde daarna een tijd in het buitenland om te werken bij theaters. Daar kon hij ervaring opdoen met alle aspecten van filmen en techniek. Eenmaal thuis kon hij meteen aan de slag als editor bij een kinderprogramma.
Roel heeft een bovengemiddelde interesse voor politiek, de maatschappij en chocola. Thuis probeert hij redelijk duurzaam te leven, helemaal na het maken van deze documentairereeks.

Meer over Carlijn:
Carlijn Assink (30) werkt als freelance journalist. Ze haalt graag bijzondere verhalen uit de, op het oog, normale mens. Portretten in beeld en verhaal over liefde, ziekte, een ontmoeting, talent of beroep. Daarnaast schrijft en filmt ze over ondernemerschap, industrieel erfgoed, muziek, reizen, kunst en cultuur.
Carlijn komt uit Hengevelde, Twente. Op 18-jarige leeftijd vertrok ze voor een half jaar naar Frankrijk, om een paar jaar later via allerlei landen, steden en studies, in Utrecht uit te komen. Daar studeerde ze journalistiek en ze heeft een master Media Innovation afgerond. Utrecht is nog steeds haar homebase, al spendeert ze nog graag menig weekend in Twente. De drukte en anonimiteit van de stad combineert goed met de rust, natuur en noaberschop van Twente.